Mills Proff Partner lanserer god nyhet til smørglade kokker

Kokker elsker smaken av smør og de gode bruksegenskapene smør har i matlagingen. Samtidig vet vi også at smør har et høyere klimaavtrykk enn mange andre produkter til samme bruk.

Nå lanseres Mills №1 som består av en fin blanding av klaret smør, rapsolje og kjernemelk. Den kan piskes, smeltes og klares som meierismør. Den gode sammensetningen av råvarer gjør at Mills №1 har 40 % lavere klimaavtrykk enn meierismør. Dette er beregnet fra en livsløpsanalyse gjennomført av NORSUS (Norsk institutt for bærekraftsforskning) på vegne av Mills i 2022.

Ernæringsmyndighetene anbefaler å redusere inntaket av mettet fett i kosten til fordel for umettet fett. Innholdet av rapsolje gjør at Mills №1 inneholder 36 % umettet fett. Det medfører også at Mills №1 blir ørlite mykere og ikke behøver å tempereres før bruk.

Mills №1 Normalsaltet smaker og fungerer som meierismør, samtidig som den har et lavere klimaavtrykk og mettet fett. Rett og slett en skikkelig god nyhet for smørglade kokker!

Mills №1 Normalsaltet leveres i 500g foliepakning og er lansert spesielt for storhusholdningsmarkedet

ANNONSE