– En skikkelig boost

+
Hanne Norman Berentzen og Tom Helge Sørensen fra Ostehuset i Stavanger sammen med konferansier Truls Svendsen.

Ostehuset i Stavanger gikk av med seieren som Årets kunde hos ASKO Servering på årets Kunde- og leverandørdager (KLD), denne gang avholdt på Thon Congress Gardermoen.

– Dette er så oppløftende, både for oss og våre ansatte. Det gjør godt at bevisst fokus på bærekraft og lokal tilknytning blir sett, sier Hanne og Tom fra Ostehuset.

Like årvisst som nytt år og nye muligheter er NorgesGruppen og ASKO Serverings Kunde- og leverandørdager, helt i starten av januar. Vel, det ble riktignok en pause under pandemien, men nå er arrangementet i god gjenge igjen. KLD er en viktig møteplass for hele serveringsbransjen, og utmerkelsene som deles ut under arrangementet henger derfor høyt. Kanskje høyest av alle henger utmerkelsen som Årets kunde hos ASKO Servering.

Den 5. januar sto kampen mellom Daniel Rullekebab på Laksevåg, Pizzanini på Hamar, og Ostehuset i Stavanger. Og det var altså sistnevnte som trakk det lengste strået.

Kjærlighet og vekst

Etablissementet i Stavanger eies og drives av Hanne Norman Berentzen og Tom Helge Sørensen, som traff hverandre på jobb på Cafe de France, og som sammen drømte drømmen som ble Ostehuset. Det hele startet i 1999, med ti sitteplasser og catering. Siden den gang har veksten vært god, både når det gjelder omfang, meny og generelt kundetilbud. Navnet ble det det ble siden Tom er ostefantast, men Ostehuset i dag handler om mye mer. Selv om osten fremdeles er viktig.

Lokalt engasjement og bærekraft viktig for ASKO Servering

«Gjennom 24 år har bedriften utviklet seg fra å fokusere på ost, til å tilby et bredt utvalg av egenproduserte produkter og retter. Mat for mage, hode og hjertet. Bedriften er opptatt av å gjøre en forskjell og fokuserer på å fremme bærekraftige løsninger. Dette gjør de blant annet gjennom å bidra til at kundene får en økt forståelse for de valgene de tar, i tillegg til å fokusere på kortreist, økologisk og egenprodusert mat.» står det å lese i juryens begrunnelse. SMAKmagasinet gratulerer med utmerkelsen!