Tusenfryd åpner i morgen!

+
F&B-manager Thea Talåsen, Nils Økern fra Hennig Olsen Is ( t.v.) og salgsleder Geir Brettengen fra ASKO Øst gleder seg til parkåpning på lørdag.

Det er hektisk aktivitet to dager før parken åpner. Det kostes, males og monteres over alt, og en jevn strøm av leverandører sørger for at de 19 serveringsstedene som parken rommer har alt på plass til lørdag klokken 10. – Vi blir ferdig altså, forsikrer F&B-manager Thea Talåsen med et smil.

SMAKmagasinet besøker Tusenfryd samtidig som ASKO og Hennig Olsen leverer de første av mange kolli denne sesongen. Leveringspunkter og ruter gjennomgås, slik at alt skal fungere knirkefritt når portene åpnes og gjestene finner veien gjennom hovedinngangen.

Store forventninger

– Vi har investert i mange nye attraksjoner som vi gleder oss til å presentere for alle besøkende. Vi håper og tror at besøket skal ta seg opp denne sommeren, men vi har vært relativt moderate i våre prognoser. Anslaget vårt ligger omtrent på nivå med 2019 hvor vi hadde 416 000 besøkende. Men selvfølgelig håper vi jo på at det skal bli flere, sier Thea.

Is er naturligvis et viktig produkt i en park som denne. Dette året er det Hennig Olsen som skal sørge for at isglade gjester får dekket behovet.
– I samarbeid med kunden har vi opprettet et eget støtlager for is, forteller salgsleder Geir Brettengen i ASKO ØST. – Det har vi gjort for å kunne sikre nok varer på fine sommerdager når issalget skyter fart. Salget av denne varegruppen svinger naturlig nok i takt med været, og det ville være ille om det skulle gå tomt for is når etterspørselen er på topp. Det håper vi å unngå med ekstralageret som nå er etablert.

Nye attraksjoner

– Vi som jobber her er veldig stolte av hvordan Tusenfryd har utviklet seg gjennom årene, sier Thea som begynte som sommervikar i parken i 2004 og siden har gått gradene. – Parken har brukt tiden under coronaen til å planlegge og bygge nye attraksjoner. Vi har rett og slett mye spennende å by på! Så ta gjerne turen innom oss denne sommeren, oppfordrer Thea Talåsen.

ANNONSE