Offisiell åpning av KIT-akademiet i Trondheim

+
Talentfulle Emil Lundemo Bakken, vinner av Jeune Chef Rôtisseurs, sto for kveldens festmeny sammen med Marcus Enge.

Endelig var dagen kommet for den offisielle åpningen av KIT-akademiet i Trondheim. Nærmere 30 gjester var invitert i forbindelse med at ASKO MIDT-NORGE nå har fått sin egen arena for opplæring og kompetansebygging gjennom en ny avdeling av KIT-akademiet.

– Vi er veldig stolte av denne nyvinningen som vil være et fint sted for kunnskapsbygging og kompetanseheving innenfor bransjen vår, fremhevet markedssjef Asgeir Johansen.
– KIT-akademiet i Oslo er en suksess og representerer et viktig tilbud for alle i bransjen som ønsker faglig påfyll. At vi nå får en egen avdeling i Trondheim vil både gjøre det lettere å nyttiggjøre seg dette tilbudet for dem som bor i denne delen av landet, og samtidig gi muligheter for å utvide tilbudet ytterligere.

En investering for fremtiden

– Byggingen av KIT-akademiet i Trondheim startet under koronapandemien, en svært utfordrende periode for serveringsbransjen og oss. Tøffe tider til tross, det var aldri tvil om at vi skulle gjennomføre dette. Hele organisasjonen med direktør Jørn Arvid Endresen i spissen har hele tiden hatt tro på prosjektet, og sørget for at dette arbeidet har blitt prioritert. Det å satse på kunnskap er aldri feil! Videre er det viktig å legge til rette for at bransjen og kundene våre har tilgang på kompetanse som trengs i hverdagen. Akkurat det gir det beste grunnlaget for en god og lønnsom drift ute på det enkelte sted.

Lydhøre

– Vi har allerede «tyvstartet» litt og arrangert enkelte kurs. Frem til åpningen har vi hatt besøk av ca. 275 bransjefolk. Når vi setter i gang for fullt med kursvirksomheten, er jeg sikker på at vi vil bli det samlingspunktet vi ønsker å være for bransjen her i Trøndelag. Det står allerede mange spennende kurs på programmet, og du kan bl.a. velge mellom SoMe-kurs, Masterclass med Christian André Pettersen og fagbrevkurs for å nevne noe. Fullstendig program finner du på kitakademiet.no, forteller Asgeir.
– Samtidig vi jeg understreke at vi er lydhøre for de innspill bransjen måtte ha. KIT-akademiet har som mål å arrangere kurs som bransjen ønsker og har behov for. Vi ønsker å være dagsaktuelle og relevante, og vi har som mål å være en ressurs når det gjelder rekruttering til bransjen vår, sier Asgeir Johansen. 

ANNONSE