Unilever styrker teamet

Unilever styrker teamet og har ansatt den erfarne kokken Omar Viset som Key Account Manager. Omar Viset er 55 år gammel og har bred og allsidig erfaring i bransjen. Han kommer nå sist fra stillingen som avdelingsleder ved Ringerikskjøkken, sentralkjøkken for matproduksjon i Ringerike kommune.

Før dette har Omar allsidig erfaring fra bransjen gjennom å drive kurs og opplæring, som fagleder ferskvare i NG-Kjøpmannshuset, som F&B Manager i Umoe og som seksjonsleder matforsyning Vestre Viken ved Ringerike sykehus - for å nevne noe. Omars brede bakgrunn og kunnskap om matfaget, fokus på bærekraftige råvarer og de gode matopplevelsene, spesielt i offentlig sektor, vil han styrke teamet vårt ytterligere sier Jonna Ragnhildstveit, daglig leder for Unilever Food Solutions Norge.

Omar vil primært jobbe med meny- og måltidsløsninger for institusjoner, sykehus, kommuner og kantine. Sammen med kokketeamet i Unilever Food Solutions vil han jobbe med de kjente og godt etablerte merkevarene Knorr Professional, Hellmann’s, Maille og Maizena, samt The Vegetarian Butcher.

ANNONSE