Slåtto satser på fristende grønt fra Suco

+
Fra venstre John Arne Jørgensen, Christian Taang og Per Engen.

– Serien med frosne grønnsaker og salater fra Suco By Salgado er et meget spennende supplement til sortimentet vårt av flere grunner, sier markedssjef John Arne Jørgensen i Slåtto. – En ting er at dette er produkter av en meget høy kvalitet. I tillegg passer de som tilbehør til utrolig mye. De er med andre ord svært anvendelige og er ypperlige på smak. Vi gleder oss derfor stort til å markedsføre disse i det norske serveringsmarkedet.

De åtte produktene fra Suco som Slåtto nå skal markedsføre i Norge, er allerede tilgjengelige i ASKOs sortiment.
– Suco By Salgado er en meget stor produsent av frukt og grønt i Spania med et godt renommé for sin produktkvalitet. Produktene fra Suco eksporteres til en rekke markeder i Europa, bl.a. leveres fersk frukt og grønt til Bama, forteller markedssjef Christian Taang i Suco.

Praktisk og tidsbesparende

– For mange i serveringsmarkedet vil det både være praktisk og tidsbesparende å bruke de frosne grønnsakene og salatblandingene som nå blir tilgjengelige gjennom Slåtto, fremhever Per Engen som arbeider som konsulent for Suco.
– De leveres i poser på 2,5 kilo som gjør det enkelt å tilpasse uttak etter forbruket. Det reduserer selvfølgelig svinnet. En annen ting er at selve produktene i seg selv kan brukes som de er. Salatblandingene er perfekte på en buffet, men de kan også være et godt tilbehør til kjøtt- og fiskeretter.

Middelhavsgrønnsaker

– Vi ser klart at etterspørselen etter frukt og grønt øker, både fordi det er en generell trend i markedet og fordi det passer inn i forhold til helse og sunnhet. Mange er også på jakt etter «grønne» proteiner som man finner i linser og bønner. Ikke nødvendigvis fordi de er vegetarianere, men fordi de ønsker et større innslag av dette i kostholdet sitt, sier Christian Taang.
– Vi merker også at det er en økende interesse for litt mer «eksotiske» grønnsaksvarianter, som for eksempel grillet gresskar som er en av variantene vi kommer med. Vi har også store forventninger til blandingen med grillede middelhavsgrønnsaker. Det smaker utrolig godt og passer til så mye. Skal du grille grønnsakene selv, så tar det mye tid. Nå får du en fiks ferdig blanding som passer like godt som tilbehør til en biff som til topping på en pizza!

Kvalitet i alle ledd

Frukt og grønt fra Suco dyrkes på utvalgte områder i Spania med et terroir som er spesielt velegnet for de ulike sortene.
– Vi har tett kontakt med produsentene hele veien, og gjennomfører kvalitetskontroller både under dyrkningsperioden, under innhøstingen og i forbindelse med mottak og pakking. Et viktig poeng for oss er forøvrig at det ikke skal gå mer enn 3 timer fra innhøsting til innfrysing. Det sikrer den gode kvaliteten som Suco er kjent for, fremhever Taang.

Passer inn

– Vi er opptatt av å tenke helhetlig i forhold til de produktene vi tilbyr, sier John Arne Jørgensen.
– Det er flere av våre konsepter hvor grøntproduktene fra Suco passer inn. De kan like godt kombineres med mat fra Midtøsten som fra Asia, og de fortjener plass både innenfor kantinemarkedet, i fast food-segmentet og på mange a la carte-restauranter. Jeg tror derfor mange ulike nisjer i serveringsmarkedet vil ha nytte av disse smakfulle produktene.
Vi gleder oss stort til å presentere serien fra Suco i tiden som kommer!

--

 

ANNONSE