ASKO Servering Norgescup og TINE MatCup flyttes til april 2022

+
Illustrasjonsbilde

Begge konkurransene er svært viktige for serveringsbransjen og for rekrutteringen til kokk- og servitørfaget. Med tanke på den siste tids utvikling av Covid-19 og omikron-varianten, og alle konsekvenser pandemien fører med seg, må finalehelgen flyttes.

Konkurransene er godt planlagt, og skal bli den beste versjonen av finalehelgen «ever». Arrangørene følger gjeldende råd og anbefalinger fra regjeringen, FHI og lokale smittevernmyndigheter. Derfor er det i dag bred enighet blant de involverte arrangørene om å flytte finalehelgen til 29.–30. april 2022.

ASKO Servering Norgescup

Alle involverte lag vil bli fulgt opp av teknisk arrangør, NKL Rogaland. Informasjon vil bli delt på www.nkl.no og Facebook-siden til ASKO Servering Norgescup.

TINE MatCup

Alle involverte lag vil bli fulgt opp av konkurransens arrangør, og informasjon vil bli delt på www.nkl.no, www.tine.no og på NKLs Facebook-side.

– Vi ønsker at alle lærlinger, elever, NKL-foreninger, NKLs partnere og øvrige involverte skal vite at denne avgjørelsen er et viktig bidrag til samfunnets dugnad for å redusere smitten, redusere mobilitet og minske sosial nærkontakt. Alle involverte skulle gjerne gitt de unge fagutøverne en stor opplevelse i en vanskelig tid, og håper vi kan gjennomføre finalehelgen i april, sier daglig leder i NKL, Espen Wasenius.

ANNONSE