ASKO Servering Norgescup og og TINE MatCup flyttes april 2022

+
Illustrasjonsbilde

Begge konkurransene er svært viktige for serveringsbransjen og for rekrutteringen til kokk- og servitørfaget. Med tanke på den siste tids utvikling av Covid-19/ Omikron varianten og alle konsekvenser pandemien fører med seg, må finale-helgen flyttes.

Konkurransene er godt planlagt, og skal bli den beste versjonen finale-helgen «ever». Arrangørene følger gjeldende råd og anbefalinger fra regjeringen, FHI og lokale smittevernmyndigheter. Derfor er det i dag bred enighet blant de involverte arrangørene, om å flytte finale-helgen 29-30.april
2022.

ASKO Servering Norges Cup - Alle involverte lag vil bli fulgt opp av teknisk arrangør, NKL Rogaland. Informasjon vil bli delt på nkl.no, Facebook sidene til ASKO Servering Norgescup og NKL.

TINE MatCup – Alle involverte lag vil bli fulgt opp av konkurransens arrangør, og informasjon vil bli delt på www.nkl.no, www.tine.no/tine-matcup og på NKLs Facebook.

– Vi ønsker at alle lærlinger, elever, NKL foreninger, NKLs partnere og øvrige involverte skal vite at denne avgjørelsen er et viktig bidrag til samfunnets dugnad for å redusere smitten, redusere mobilitet og mindre sosial nærkontakt. Alle involverte skulle gjerne gitt de unge fagutøverne en stor opplevelse, i en vanskelig tid og håper vi kan gjennomføre finale-helgen i april, sier daglig leder i NKL, Espen Wasenius.

 

ANNONSE