Har du fått med deg podcasten «Utetime med Ringnes»?

+
Hans Ingi Tryggvason og Emma Bjørke står bak podcasten Utetime.

Er du opptatt av hva som rører seg i utelivsbransjen akkurat nå, bør du absolutt få med deg podcasten «Utetime». Utetime er en podcast om og for utelivsbransjen, servert av Emma Bjørke og Hans Ingi "Hansi" Tryggvason. Begge har lang fartstid innen serveringsbransjen, er øleksperter og har stort engasjement for bransjen.

– Under pandemien så vi at bransjen savnet en felles arena for å diskutere aktuelle temaer. Vi hadde tidligere hatt stor suksess med å samle kunder til temakvelder hvor vi tok opp ulike emner. Det var selvfølgelig ingen mulighet i en lang periode, og det inspirerte oss til å satse på en podcast for og med utelivsbransjen, forteller Emma Bjørke i Ringnes.
– Responsen på podcasten vår har vært veldig god, og mange ressurspersoner vil gjerne være med!
Det er også hyggelig å se at de som jobber hos Ringnes er stolte av dette prosjektet.

Ulike temaer

– Spørsmål knyttet til Covid og utfordringer i den forbindelse, var naturlig nok sentrale i de første episodene. Nå har det endelig vært rom for å ta opp andre temaer. Vi har bl.a. snakket om hvordan bransjen kan bli mer bærekraftig, aktuelle trender og alkoholfri nytelse. Målet er at vi skal løfte frem aktuelle saker og bidra til å inspirere, fremhever Emma.

– Ringnes kan utvilsomt mye om øl og har god kunnskap om trender innenfor dette segmentet. Hvor lydhøre føler du bransjen er for nye drikketrender?
– Jeg oppfatter at bransjen generelt sett er veldig åpen og nysgjerrig, og at det er et stort ønske om å lære om nye ting. Det varierer selvfølgelig betydelig i forhold til geografi og interesser og ikke minst kundegrunnlag. Men trendstoff er populært, og trend-episoden vår er den som foreløpig har det høyeste lyttertallet. Det er jo stadig noe nytt som skjer, og de fleste opplever det nok som viktig å følge med i utviklingen. Ringnes er jo også en del av Carlsberg som har utrolig mye kompetanse på dette området, noe det er fint å trekke veksler på i denne sammenheng.

– Du er også bærekraftsansvarlig i Ringnes. Hva innebærer dette?
– Vi har et stort miljø- og bærekraftengasjement i selskapet som innvirker på mange prosjekter vi jobber med. Ringnes har bl.a. som en av de første bedriftene i Norge tatt Plastløftet til Grønt Punkt. Det betyr at vi forplikter oss til å kvitte oss med unødvendig plast, øke andelen resirkulert plast og designe for gjenvinning. Alle bryggeriene i Carlsberg-konsernet hvor vi inngår, har også ambisjon om null karbonutslipp fra sine bryggerier innen 2030. Vi er også sterkt engasjert i arbeidet med å fremme alkoholfrie varianter, forteller Emma.

– Hva står på programmet i kommende episoder?
– Vi har flere spennende temaer vi skal ta opp. Bl.a. vil vi se nærmere gourmet-mat og øl, vi skal ta opp trender i et litt større perspektiv og vi ønsker å snakke litt hvordan ulike megatrender påvirker utelivsbransjen. Her blir det mye spennende! Last ned podcasten vår og hør på hva vi har å by på, oppfordrer Emma Bjørke.

Du kan laste ned denne podcasten fra Spotify, Apple Podcasts og Google Podcast.

ANNONSE