Snurr café snart ready for takeoff

Det hamres og snekres målrettet i det nye senteret som tar for på Lade i Trondheim. Der hvor det gamle støperiet en gang lå, ligger det i dag flere serveringskonsepter «i støpeskjeen». Snurr café er ett av disse.

– Du kan si jeg «grugleder» meg litt, sier Siv Rønnevik med et smil. Hun er ansatt som daglig leder for stedet som satser på godt bakverk i mange former. Stedet vil ha et eget håndverksbakeri som borger for høy kvalitet og gode smaksopplevelser.

Sammensatt meny

– Vi har stor tro på at det nye senteret vil bli godt besøkt – både av de mange som bor i nærområdet og de som kommer utenfra. Det foregår også en stor utbygging på Lade som vil gi flere tusen nye boenheter. Dette tror vi er positivt for oss, og det har også bidratt til at vi har lagt godt til rette for take away. Her skal det være enkelt å komme innom for å ta med seg noe godt!
– Snurr skal være stedet for god hvetebakst, men vi jobber også med å ha en litt mer sammensatt meny – både for lunsj og for serveringen senere på dagen. Vi ser bl.a. litt på mulighetene for å tilby ulike rolls, for eksempel med pulled pork, som både er enkelt og smakfullt og som kan passe om du er litt middagssulten.
Og så skal vi ha hjemmelaget soft ice! Det er det ingen andre i Trondheim som tilbyr.
Vi har også fått en leveringsavtale med Grafen, et nytt og spennende spisested som åpner i Trondheim om noen uker.

En jordbærpike med sans for god drift

Siv driver i dag to steder i kjeden «Jordbærpikene». – Vi driver bra og har godt besøk. Den erfaringen jeg har fra det å drifte disse stedene er fint å ha med seg i prosessen med å etablere Snurr. Det er et helt nytt konsept, og vi har derfor ingen historiske data å forholde oss til. Derfor er vi fortsatt i en prosess med å spikre den endelige menyen, og vi forsøker å beregne både innkjøpsvolumer og budsjetter så godt vi kan. Dette påvirker selvfølgelig også vurderingen av hvor mange ansatte vi må ha. Det som imidlertid er sikkert, er at vi skal ha 2 bakere og noen med kjøkkenfaglig bakgrunn som sikrer gjestene god kvalitet på det som serveres, sier Siv.
– Så må vi ganske sikkert ta noe på sparket. Selv om vi har gode og gjennomarbeidede planer er det alltid noe som blir annerledes i forhold til det man trodde. Men det er jo bare noe man må forholde seg til og finne en løsning på. Det som er viktig i det store bildet, er at man har et godt konsept med høy kvalitet på produktene man selger. Det har Snurr, og jeg gleder meg stort til å åpne dørene og vise hva vi har å by på, sier Siv Rønnevik.

 

 

 

ANNONSE