San Sebastian utvider: Spansk tapas skal friste på Lade

+
- Det skal være trivelig å komme til oss. Her skal du kunne reise litt bort og få en trivelig opplevelse, både i form av spanske spesialiteter og trivelig atmosfære, sier Espen Hyll.

– Vi gleder oss veldig til åpningen, sier Espen Hyll som blir daglig leder ved den nye San Sebastian-restauranten som nå etableres i det nye senteret på Lade. Det blir den tredje restauranten i kjeden som fra før er godt etablert på Solsiden og ved det nyrenoverte torget i Trondheim.

Denne spanskinspirerte kjeden med sin populære tapasmeny har hatt en fin utvikling de siste årene, og er nå klar for å utvide. Den nye restauranten blir på 400 kvadratmeter med en kapasitet på 200 sitteplasser inne og en uteservering med plass til 30.

Lokale tilpasninger

Det er flere spennende serveringskonsepter som snart åpner på Lade, men det skremmer på ingen måte Espen.
– I Trondheim er det mange dyktige restaurantfolk, noe jeg synes er positivt. Flere konsepter og et rikere tilbud er med på å inspirere, og bidrar til at vi skjerper oss. Jeg tror også det høye nivået i byen er med på å skape større yrkesstolthet, sier Espen.
– For vår del vil vi satse på spansk tapas og det vi er kjent for, samtidig som vi også gjør noen lokale tilpasninger. Vi har selvfølgelig gjennomført grundige analyser på forhånd bl.a. basert på den innsikten vi har gjennom erfaringene med de etablerte restaurantene våre. Det gir oss et godt utgangspunkt, men det vil selvfølgelig være mulig å gjøre noen nye grep om det blir nødvendig. Vi skal tilpasse oss markedet, og er innstilt på å gjøre endringer og justeringer etter hvert som vi får mer erfaring.

Barnemeny

– Dette innebærer bl.a. at vi skal utforme en egen barnemeny. Vi tror mange av dem som vil besøke oss er barnefamilier som stikker innom i forbindelse med at de skal innom andre steder på senteret. Da må vi ha en god meny som er tilpasset familiens yngste medlemmer. Vi ser også på hva vi kan gjøre for å trekke folk tidlig på dagen. Vi følger senterets åpningstider, og må da kunne tilby noen enklere alternativer tidlig på dagen – for eksempel med større vekt på bakverk. Jeg tror også vi kan gjøre en del tiltak spesielt rettet mot alle som jobber på senteret og folk som bor i nærområdet. Smakfulle takeaway-tilbud som for eksempel oksehalesuppe og spansk bondeomelett inngår i dette.

Selvfølgelig vil vi også ha våre populære tapasplanker. Vi kommer også til å kjøre tilbud på dette i forbindelse med åpningen.

Holder fremdriften

– Det nærmer seg raskt åpning. Går alt etter planen?
– Så langt har vi full kontroll, smiler Espen. – Vi arbeider fortsatt med å få på plass alle medarbeidere, men vi ligger godt an og vi kan også dra veksler på de to andre restaurantene vi har i byen.
– Mange detaljer skal falle på plass. Hvordan er det å være midt oppe i en slik utfordring?
– Jeg trives godt med det. Før jeg ble ansatt som daglig leder ved Lade, har jeg fire års erfaring med San Sebastian-konseptet. Det gir meg trygghet i jobben. Videre har jeg også utdannelse fra forsvaret, noe som er nyttig i en slik prosess.

Den gode opplevelsen

– Og hva vil så kundene møte når de kommer inn dørene i den nye San Sebastian-restauranten på Lade?
– Da skal vi levere den gode opplevelsen fra første stund! Det skal være trivelig å komme til oss. Her skal du kunne «reise litt bort» og få en hyggelig opplevelse, både i form av spanske spesialiteter og en trivelig atmosfære. Interiørmessig blir det litt røft, og på veggene har vi mange bilder fra den vakre byen San Sebastian. Du skal raskt komme i et annet modus enn det de fleste har på et kjøpesenter.

Ta gjerne turen innom når du er på Lade, så får du oppleve hva vi har å by på, sier Espen Hyll.

 

 

 

 

ANNONSE