Finaler avlyst

+
Illustrasjonsbilde fra World Culinary Cup i 2018 med Aron Espeland i aksjon. Kokkelandslaget Junior tok den gang bronse. Aron Espeland skulle ha deltatt i Global Young Chef som nå er avlyst, mens Kjell Patrick Ørmen Johnsen skulle vært Norges kandidat i Global Chef Challenge.

WACS GLOBAL CHEF-finalene for 2020 er nå avlyst. WACS og NKL retter en oppriktig takk de norske deltagerne for den innsats og det engasjement som de har lagt ned for Global Chefs Challenge de siste 2 årene.

Det var med stor skuffelse at WORLDCHEFS og WACS måtte avlyse finalene som var planlagt arrangert i Wales 23.–26. oktober.

Denne beslutningen ble tatt basert på det faktum at internasjonale reiser til Wales fortsatt er sterkt begrenset med omfattende karantenetid i både ankomst- og avreiseland, noe som betyr store utfordringer for konkurrentene i og utenfor Europa. Culinary Association of Wales ønsker man får bedre muligheter til å oppleve walisisk gjestfrihet i fremtiden.

De norske deltagerne i finalene for 2020 var:

  • Global Chef Challenge: Kjell Patrick Ørmen Johnsen med Commis Jon Erlend Matre
  • Global Young Chef: Aron Espeland

– Det er jo utrolig kjipt at denne konkurransen ble avlyst. Dette har vært et mål i mange år for meg å delta i denne konkurransen og ikke minst å nå målet om å stå øverst på pallen. Det har gått et hav av tid til planlegging og testing. En liten fattig trøst er at jeg selv har blitt sterkere matfaglig, det er jo veien mot konkurranser man vokser på, sier en skuffet Kjell Patrick Ørmen Johnsen.

– Selv om sjansen gikk fra meg nå, så er målet for meg fortsatt å vinne Global Chef Challange. Jeg vil veldig gjerne være Norges kandidat ved neste mulighet, avslutter Kjell Patrick.

ANNONSE