Smakfulle nyheter fra kremen av iskrem!

I år satser Hennig-Olsen Is sterkt med mange spennende nyheter både i og utenfor disken. Nå lanseres også flere nyheter innen strøssel og sauser.

I tillegg til klassikerne hakkede NonStop og Rørte jordbær, lanseres i år hele syv nye typer strøssel og tre sauser med kjente smaker fra iskremprodusenten Hennig-Olsen.

Kun fantasien setter grenser for hva kunden kan imponeres med i en kjeks eller i et beger! I år lanseres følgende nyheter:

  • Hennig-Olsen Sjokoladesaus, Karamellsaus og Jordbærsaus!
  • Hennig-Olsen Hakkede hasselnøtter, sjokoladepulver, Tutti Frutti, Karamellfudge, Larkiscrunch, Ekte Krokan og Jordbærcrunch!

Naturlig vanilje i soft-isen

Hennig Olsen har videreutviklet sin herlige softis ett steg videre, og er nå den eneste leverandøren i Norge med naturlig vanilje i softisen. Oppskriften er endret, slik at denne nå, ifølge forskriftene fra Euroglaces, kan kalles vaniljesoftis.

Inspirasjon

Iskrem gir fantastisk mange muligheter til å lage spennende dessertalternativer. Ønsker du noen gode tips til hvordan du kan gjøre det, så finner du det her.

Ønsker du å se nærmere på hvilke Hennig Olsen-produkter du finner i sortimentet, så finner du det her.

ANNONSE