Smakfulle nyheter fra kremen av iskrem!
I år satser Hennig-Olsen Is sterkt med mange spennende nyheter både i og utenfor disken. Nå lanseres også flere nyheter innen strøssel og sauser.
I tillegg til klassikerne hakkede NonStop og Rørte jordbær, lanseres i år hele syv nye typer strøssel og tre sauser med kjente smaker fra iskremprodusenten Hennig-Olsen.
Kun fantasien setter grenser for hva kunden kan imponeres med i en kjeks eller i et beger! I år lanseres følgende nyheter:
- Hennig-Olsen Sjokoladesaus, Karamellsaus og Jordbærsaus!
- Hennig-Olsen Hakkede hasselnøtter, sjokoladepulver, Tutti Frutti, Karamellfudge, Larkiscrunch, Ekte Krokan og Jordbærcrunch!
Naturlig vanilje i soft-isen
Hennig Olsen har videreutviklet sin herlige softis ett steg videre, og er nå den eneste leverandøren i Norge med naturlig vanilje i softisen. Oppskriften er endret, slik at denne nå, ifølge forskriftene fra Euroglaces, kan kalles vaniljesoftis.
Inspirasjon
Iskrem gir fantastisk mange muligheter til å lage spennende dessertalternativer. Ønsker du noen gode tips til hvordan du kan gjøre det, så finner du det her.
Ønsker du å se nærmere på hvilke Hennig Olsen-produkter du finner i sortimentet, så finner du det her.