ASKO Servering Norgescup og TINE MatCup utsettes

+
De viktige konkurransene for kokk- og servitørlærlinger, ASKO Servering Norgescup og TINE MatCup, blir utsatt til april 2021.

Begge konkurransene har kommet godt i gang høsten 2020, men møter utfordringer med videre gjennomføring grunnet Covid-19.

Konkurransene har bygget sin plan på de til enhver tid gjeldende råd og anbefalinger fra regjeringen, FHI og lokale smittevernmyndigheter. Det er derfor i dag bred enighet om å utsette finale helgen til
til 24-25.april 2021, på Jåttå vgs i Stavanger.

Alle involverte lag i begge konkurranser vil motta ny informasjon fra arrangør.
Gjennomføringen planlegges med vekt på digital formidling fra konkurransearenaen og vil bli viktig for å formidle matglede og inspirasjon til alle interesserte. Dette er spesielt viktig med tanke på rekruttering til kokk- og servitørfaget, som er en viktig del av studieprogrammet restaurant-og matfag.
Vi ønsker at alle lærlinger, elever, NKL foreninger, NKLs partnere og øvrige involverte skal vite at konkurransene blir tatt på høyeste alvor. Likevel er det å bidra til å redusere smittespredning det viktigste vi kan gjøre nå.
Vi ser frem til å gjennomføre arrangementene i Stavanger på en fullverdig og helhetlig måte.

Matfaglig hilsen

Ann-Kristin Syversen, TINE, Kim-Håvard Larsen, NKL, Nina Borgen / Tore Trangmyr, ASKO Servering, Anita Løyning, NKL Rogaland

ANNONSE