Et mousst for dessertmenyen

«Dette ser lekkert ut», «smaker som hjemmelaget». Superlativene var mange da My Bakery lanserte ferdige desserter fra La Pâtisserie du Chef på forrige Smakmesse. I koronatid med høyt takeaway-fokus får porsjonsdessertene fornyet aktualitet.

– Takeaway har fått en renessanse på grunn av den tiden vi lever i akkurat nå. Mange kokker utviser stor kreativitet, og leverer topp måltider på nye måter til gamle og nye kundegrupper. Men for mange er det lett å glemme desserten, som jo hører med etter et bedre måltid, selv ved hjemlevering. Våre dessertmousser er som skapt for takeaway og catering. De kommer frosne, og tiner på en halvtime; akkurat i tide til maten leveres på døren, sier Harald Alveid, daglig leder på My Bakery.
– Særlig mousse i dessertbeger og som halvkuler passer godt til dette. Begrene kommer som tiramisumousse og sjokolademousse. Halvkulene kommer med sjokolademousse og bringebærmousse.

Enkelt og personlig

– Alle dessertene våre har distinkte, rene og gode smaker. Og så står du fritt til å pynte dem i en stil som passer med serveringsstedet ditt. Her er det bare fantasien som setter grenser, smiler kategorisjef Anne Kari Karlsson.
– Dessertstengene er spesielt anvendelige til dette. Dessertstengene er 700 gram med herlig mousse i smakene sjokolade, pasjonsfrukt og bringebær. Stengene kan pyntes, porsjoneres og formes for å passe med konseptet ditt. Kanskje vil du dele stengene opp i små kvadrater, eller i mer tradisjonelle kakestykker. Uansett hva du velger, passer stengene godt til både buffet og tallerkenservering.

Så behov

– Vi så et behov for flere dessertmuligheter hos grossist. Det var grunnen til at vi begynte å jakte på gode og praktiske løsninger. Og de fant vi hos La Pâtisserie du Chef. Her har man laget denne typen desserter i snart 30 år. Spennende produkter med høy kvalitet, som i tillegg smaker utrolig godt. Vårt sortiment er levende og vi kan love flere spennende nyheter innen desserter fremover, avslutter Harald Alveid.

ANNONSE