Smakfulle, grønne menyer fra Findus

+
Konseptet er tilpasset de fleste segmentene slik at det skal være enkelt for deg å velge de produktene som vil være bra for ditt konsept og meny.

Green Cusine er et nytt konsept fra Findus som skal bidra til inspirasjon når det gjelder å tilberede smakfulle, næringsrike og plantebaserte menyer. Etterspørselen etter plantebaserte produkter er økende, og stadig flere serveringssteder leter etter gode menyinnslag som møter denne etterspørselen.

Green Cusine er et svar på dette. Her finner du plantebaserte produkter med god smak som er enkle å tilberede. Det innebærer at du bruker lite tid på å lage smakfull mat.

Bærekraft og miljø

Stadig flere er opptatt av bærekraft og miljø, og ikke bare på den måten at man snakker om det. Mange gjør konkrete valg i forbindelse med dette, også når det gjelder maten man ønsker å spise. Flere og flere ønsker enkelt sagt å velge klimasmart – også på menyen. Derfor bør alle serveringssteder ha noen menyalternativer som reflekterer denne trenden.

Modige kombinasjoner

– Vårt Green Cuisine konsept byr på et rikt utvalg av inspirerende løsninger med nye og spennende smakskombinasjoner, sier brand manager Heidi Loose i Findus. – Dette konseptet er tilpasset de fleste segmentene slik at det skal være enkelt for deg å velge de produktene som vil være bra for ditt konsept og meny.
– For å gjøre det enkelt for den som skal tilberede maten, har vi satt sammen mange fristende og inspirerende retter, med nye og spennende smakskombinasjoner.
Vi tilbyr 12 Green Cuisine-produkter som selvfølgelig kan kombineres med mange andre av våre produkter. Men med dette konseptet er det enkelt å komponere gode og smakfulle retter som er plantebaserte.

ANNONSE