Food & Beverage Manager Andreas Tuff Tandberg på Vestlia Resort på Geilo: – Vi skal ikke la oss stoppe av dette

+
Resepsjonssjef Cathrine Stenmark og Food & Beverage Manager Andreas Tuff Tandberg på Vestlia Resort.

Vestlia Resort på Geilo har åpnet igjen, og melder om 75 prosents belegg i sommermånedene. Antibac, avstand og enklere menystruktur til tross; målet er å komme så nær normalen som mulig.

– Geilo er midtpunktet mellom øst og vest. Trafikken er stor, og vanligvis finner mellom 200 og 300 gjester veien til oss hver eneste dag. Slikt trykk blir det ikke i sommer, men vi tror likevel på godt besøk, sier Food & Beverage Manager Andreas Tuff Tandberg og resepsjonssjef Cathrine Stenmark til SMAKmagasinet.

Til fjells

SMAKmagasinet har reist til fjells for å sjekke pulsen på resort-Norge. Etter en uvirkelig vår som satte hotell- og serveringsbransje på prøve, åpner sted etter sted igjen sine dører, innenfor nye og strengere hygienerammer.
Vestlia Resort åpnet for fullt 19. juni, og gjestene lot ikke vente på seg.
– Åpningshelgen ble helt topp. Så roet det seg litt før besøket tok seg opp igjen. Vi ser at både stam- og nye gjester kommer for å bruke det omfattende aktivitetstilbudet vårt, og for å kose seg med god mat og drikke, fortsetter Cathrine Stenmark.

En ny virkelighet

Det første du møter foran resepsjonsskranken – og overalt på Vestlia, er de etterhvert velkjente metermerkene på gulvet. Håndspriten er tydelig tilgjengelig, og avstanden mellom bordene i den enorme restauranten vitner om en ny virkelighet. Spisetider må bestilles på forhånd, for å gi mer rom mellom gjestene. De fysiske menyene er borte, i likhet med à la carte. I stedet tar du fram mobilen, og skanner en QR-kode som er festet godt synlig på bordplaten. På skjermen dukker det da opp en presentasjon av to fristende trerettere som du kan velge mellom.
– Med enklere meny er det lettere å forberede hver rett. Det sikrer fin flyt, og gjestene slipper å vente, opplyser Tandberg.

Enormt anlegg

Som resort tilbyr Vestlia et vell av aktiviteter myntet på hele familien, fra bowling og lekeland til spa og bar. Vinterstid står selvsagt ski i fokus, men nå på sommerstid byr området på enorme muligheter for terrengsykling. Kajakk, kano og rafting likeså.
Og i midten av alt dette ligger hotellvirksomheten, der du som gjest kan velge mellom enkle rom, leiligheter og suiter med eget kjøkken.
Dessuten er 36 eierleiligheter knyttet til anlegget.
– Men hvis du vil kjøpe en, må du skynde deg. Vi har bare én ledig leilighet igjen…

Fantastisk markedsavdeling

– Vi skal ikke stikke under en stol at det har vært – og er – tøffe tider. Sommeren ser etter forholdene bra ut. Men høsten kan by på utfordringer. Vi er store på kurs- og konferansemarkedet, og her har etterspørselen falt dramatisk. I tillegg kan permitteringsreglene skape problemer for oss. Vi hadde gjerne sett at regelverket var noe mer tilpasset virkeligheten i bransjen vår, påpeker Andreas Tuff Tandberg.
– Men; her er det bare å brette opp ermene. Vi skal ikke la oss stoppe av dette. Vi er en dedikert gjeng som gir alt. Og heldigvis har vi en fantastisk markeds- og salgsavdeling, som setter stadig nye rekorder!

ANNONSE