Vinnerne av Eureca-fondet 2020

Eureca-fondet ble etablert med et ønske om å bidra til at kokkefaget fremover skal være interessant i Norge. Etter fjorårets suksess valgte Eureca å videreføre konseptet i 2020. Nå har årets jury valgt ut fire verdige og lovende kandidater. Eureca ønsker at deres bidrag til bransjen vil skape en positivitet, og inspirere andre lovende kokketalenter. Samtidig håper Eureca at bidraget fra fondet vil hjelpe vinnerne noen steg nærmere sine drømmer.

«Det var interessant å gå gjennom kandidatene, og det gir definitivt fremtidstro å vurdere de flotte søknadene vi fikk,» forteller Stensrud. «Vi mener vi har valgt ut fire verdige vinnere, og vi gleder oss til å følge med på hva de oppnår med den støtten vi gir dem.
Vi er stolte av å presentere disse vinnerne som vi forventer å høre mye fra i årene som kommer,» sier
Torkel Stensrud, daglig leder i Eureca engros.

Dedikasjon og tydelige mål seiret

Eureca engros støtter i år Tony Allene, Eline Sofie Sunde, Celine E. Ekholt og Jon Erlend Matre.
- Tony er en vi kommer til å se mye av i årene fremover, og vi synes det er spennende at han velger å få impulser fra andre deler av verdenen enn de tradisjonelle. Eline er også en kokk med supertak. Hun har et sterkt engasjement for både fag og rekrutering,» sier Stensrud.
- Celine er ambisiøs og innovativ, og satser bærekraftig og fremtidsrettet. Jon Erlend har også en stor lidenskap for faget, og satser høyt. Det å være med på å hjelpe alle disse fire talentene på veien mot toppen synes vi er veldig gøy.»

Eureca engros vil følge de utvalgte gjennom sine sosiale kanaler. Følg med på Eureca engros sin facebook-side for å se hvordan kokketalentenes vei mot sine mål utformer seg.

ANNONSE