KIT-akademiet nå med e-læringskurs

+
I samarbeid med Jan-Erik Hauge er det utviklet et e-læringskurs som omhandler mulighetene med takeaway. Her er han sammen med fotograf Thomas Floyd under produksjonen av kurset.

- Vår ambisjon er å være en tidsaktuell og relevant arena for påfyll av kunnskap og inspirasjon. Derfor er det både naturlig og riktig å satse på utviklingen av gode og givende e-læringskurs, sier Tore Trangmyr, markedssjef for verdiøkende tjenester i ASKO Servering og ansvarlig for KIT-akademiet.

De første e-læringskursene er allerede ferdig produsert, og du finner disse på kitakademiet.no.

Hånd i hånd

- Vi ønsker å utvikle en bred meny av ulike e-læringskurs. Dette skal ikke gå på bekostning av de fysiske kursene som arrangeres på og gjennom KIT-akademiet. Vi skal tilby gode, relevante og inspirerende kurs i samarbeid med dyktige fagfolk både «live» og i form av nettkurs. Jeg tror det er viktig å gi denne muligheten for kompetansebygging på flere arenaer, fordi det gir brukerne flere valgmuligheter. Av og til er et lett tilgjengelig nettkurs en god løsning. Andre ganger er det behov for å skaffe nødvendig spisskompetanse sammen med andre og med rom for praktiske øvelser. Jo flere valgmuligheter vi kan tilby, jo enklere blir det å finne frem til kurs som passer den enkelte og bransjens behov, fremhever Trangmyr.

Gratis nettkurs

- I menyen over tilgjengelige e-læringskurs som du finner på kitakademiet.no, byr vi også på et gratiskurs som omhandler takeaway. Kurset er utviklet i samarbeid med Jan-Erik Hauge fra Kokkelandslaget, og gir flere gode tips til hva du bør legge vekt på om du ønsker å selge takeaway. For mange har dette de siste månedene blitt et nytt og spennende forretningsområde. Klikk deg inn og se om dette kan være noe for deg!

- Men vi har også mye annet å by på. Vi jobber nå med utformingen av høstens kurstilbud. Bl.a. ser vi på mulighetene for å tilby noen spennende Masterclass-kurs i samarbeid med noen av Norges mest profilerte kokker. Følg med på kitakademiet.no for nærmere informasjon, oppfordrer Tore Trangmyr.

Du finner mer informasjon om e-læringskursene her.

ANNONSE