Klart for årets første nummer av SMAKmagasinet

Vi markerer det nye året – og tiåret – med et nummer som forhåpentligvis vil inspirere deg og dine kollegaer.

I det nye nummeret, som blir sendt til våre abonnenter i disse dager, kan du lese om hvilke trender vi kan forvente i 2020, alkoholfritt øl, en ny bok som skal inspirere til sunnere kosthold i barnehagen, masterclass på KIT-akademiet, bærekraft, endringsøkonomi og muligheter, matsvinnåret 2019, det lovende pilotprosjektet ASKO Direkte, Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag, en reportasje fra ASKO Servering Norgescup, Årets ASKO-priser, den erkebritiske ginbaserte drikken Pimm's, Ølvandring på Long Island City, vinfest i Stavanger, nye kurstilbud på KIT-akademiet, street food á la Khmer og Årets produkt Kylling Kebab Shawarma. 

Les lederen signert markedsdirektør Stig W. Jørgensen mens du venter på å få bladet i hendene.

Er du ikke abonnent av papirutgaven av SMAKmagasinet, men ønsker å bli det? 

Mangfold og inspirasjon

Strømmen av nye produkter og konsepter tilpasset serveringsnæringen er nærmest uopphørlig – heldigvis!

Det gir muligheter til fornyelse på mange områder. Samtidig er kundenes ønsker og forventninger også noe som stadig er i endring. Ett av de viktigste kriteriene for å lykkes, er derfor evnen til å se de nye produktene og ideene som skaper vekst.

Som forbrukere inspireres og påvirkes vi hele tiden av tidens trender. Noen av disse er naturlig nok sterkere enn andre, og vil komme til å påvirke serveringsmarkedet på ulike måter. Enkelte av trendene er nærmest umerkelige før de plutselig gjør seg gjeldende på menyer og i form av forbrukerpreferanser. I denne utgaven av SMAKmagasinet har vi sett litt nærmere på noen av de trendene som vi forventer vil påvirke serveringsmarkedet i 2020. Kanskje vil noe av dette være aktuelt for ditt spisested og din meny?

Å ha de riktige produktene og den rette menyen i forhold til det markedet man henvender seg til, er selvfølgelig en viktig suksessfaktor. Vel så viktig er det også å satse på kunnskap og kompetanse. Bransjen trenger dyktige fagfolk, og behovet er stort! Derfor er ASKO Servering sterkt engasjert i rekrutteringen til bransjen. Dette er forøvrig et arbeid som alle aktører i serveringsnæringen kan være med på. Les mer om det i bladet.

Vi er også opptatt av å bidra til kunnskap og inspirasjon for alle som allerede er i bransjen. KIT-akademiet byr på et meget variert og innholdsrikt tilbud. Årets kursprogram er større enn noensinne! Her er det mye å hente på mange områder! Les mer om dette tilbudet i bladet.

Det vil du for øvrig også finne mer informasjon om på vår stand på årets SMAK-messe. Her får du et godt innblikk i det tilbudet ASKO Servering tilbyr. Vårt mål er å bidra til en effektiv og lønnsom hverdag for kundene våre. Besøk oss for å høre nærmere om de løsningene vil kan levere til deg og din virksomhet.

Hjertelig velkommen!

Stig W. Jørgensen

ANNONSE