Ringnes-produkter kan snart bestilles fra ASKO Servering

+
Fra venstre Eivind Sundt, salgsdirektør for uteliv i Ringnes, Kristian Halvorsen Kjærnes, salgssjef i ASKO Servering, og Lars Vegard Vonen, Key Account direktør i Ringnes.

Fra 1. februar 2020 vil en rekke restauranter, kafeer, kantiner, hoteller, barer og puber få mulighet til å bestille populære drikkevarer som Pepsi Max, Solo, Farris, Imsdal, Ringnes, Frydenlund og Carlsberg fra ASKO Servering.

I dag har mange serveringssteder avtale om salg og distribusjon direkte fra Ringnes, eller andre grossistselskaper. ASKO Servering har ikke hatt Ringnes-produkter i sitt sortiment. Dette endres nå med den nye avtalen mellom ASKO Servering og Ringnes, som tilgjengeliggjør Ringnes' mange kjente merkevarer gjennom ASKO Servering.

Gjestene forventer stort utvalg

Ringnes skal fortsatt tilby direktedistribusjon og oppfølging av sine kunder i utelivsmarkedet. For ASKOs serveringskunder betyr avtalen at de nå får et større og bredere drikkevareutvalg de kan bestille fra og få levert sammen med sine øvrige varer.

– Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby enda flere serveringssteder og deres gjester våre populære og etterspurte drikkevarer. Denne avtalen betyr at utvalget hos mange restauranter, kafeer og barer i større grad vil kunne speile det tilbudet gjestene forventer, ut fra det mangfoldet de ellers har å velge gjennom, sier Eivind Sundt, salgsdirektør for
uteliv i Ringnes.

– ASKO Servering er derfor et fint supplement til Ringnes' egne salgs- og distribusjonskanaler og øvrige grossistleverandører vi samarbeider med, fortsetter han.

Vil ikke påvirke kundeforholdet

Sundt understreker at avtalen ikke vil påvirke kundeforholdet Ringnes har til sine mange utelivskunder.

– Vårt salgs-, rådgivnings- og distribusjonstilbud til serveringsmarkedet vil være uendret, og vi skal følge opp både eksisterende og nye kunder som tidligere, sier Sundt videre.

Komplett utvalg levert på samme leveranse

– Ringnes har et stort utvalg av kjente merkevarer som vi vet mange av serveringsstedene vi leverer til, gjerne vil tilby sine gjester, sammen med drikke fra andre leverandører. Med Ringnes sine produkter i vårt sortiment vil vi kunne tilby et nærmest komplett utvalg av kjente, norske merkevarer til våre kunder, sier Tore Bekken, administrerende direktør i ASKO Norge.

– Vi tror våre kunder vil være veldig fornøyde med å kunne velge fra dette mangfoldet, og få drikkevarene de ønsker levert sammen med øvrige varer på samme leveranse, avslutter han.

ANNONSE