Scandic Nidelven har Norges beste frokost for 13. gang

+
Scandic Nidelven mottok prisen som vinner av Twinings Best Breakfast.

Frokosten på Scandic Nidelven i Trondheim er for 13. gang kåret til Norges aller beste, i Twinings Best Breakfast, også kjent som det uoffisielle NM i frokost. Konkurransen har vært ekstra spennende i år, med åpningen av Britannia Hotel i Trondheim, som ga Scandic Nidelven sterk konkurranse helt til mållinjen.

Mer enn 400 frokoster i hele Norge er vurdert i kåringen av landets aller beste hotellfrokost.

Årets konkurranse har vært meget tett og dommerteamet har hatt en tøff avgjørelse, men etter nøye vurdering av alle kriteriene i konkurransen var det til slutt Scandic Nidelven som gikk av med seieren.

Forventer enda tettere konkurranse

Juryen har latt seg imponere av reisen Scandic Nidelven har vært gjennom de siste årene. De har også latt seg imponere av Britannia Hotel, som allerede nå leverer på et meget solid nivå. Juryen forventer enda tettere konkurranse mellom disse hotellene fremover.

Flere utfordrere

Tredjeplassen gikk til Thon Hotel Rosenkrantz Oslo. Hotellet har tidligere vært på pallen, og vant blant annet sølv i 2016. De har lenge hatt kvaliteten på plass, og har nå også i større grad lyktes med service og personlig oppfølging.

Thon Hotel Lofoten og Scandic Hell var begge på pallen i fjor, og er de to hotellene som var nærmest pallen i år. Begge leverer en meget god frokost, med høy kvalitet og god stemning i begge frokostsaler.

Frokostbyen Trondheim

Britannia Hotel hadde nyåpning i vår, etter en meget omfattende oppussing. Hotellet bidrar til å videre befeste Trondheim sin posisjon som frokostby nummer en. Britannia Hotel har lagt seg på en ny linje og gir en unik opplevelse. Med 5 stjerner og som medlem av Leading Hotels of the World leverer de en fantastisk frokostopplevelse for en utvalgt gruppe kunder.

Scandic Nidelven har god erfaring i konkurransen og drar fortsatt nytte av oppussingen i fjor, som åpnet opp og ga mer luft og lys inn den imponerende frokostsalen. Frokosten har et strålende utvalg og en imponerende evne til og fornye seg, og til å skape god stemning for alle mulige gjester.

Begge trondheimshotellene er besatt med meget gode team som følger opp gjestene på en god måte og spiller en viktig rolle i å gi kundene den beste frokostopplevelsen.

Norges beste frokost skal bli enda bedre 

Med en årlig målsetting om 30 prosent fornying og utvikling av Norges beste frokost, sørger Scandic Nidelven for at gjestene hele tiden får nye og spennende frokostopplevelser. Vassdal tror det har vært avgjørende for at hotellet har klart å hevde seg i frokostkåringen gang på gang. 

– Skal man nå til topps i en kåring som dette kreves kontinuerlig utvikling. Derfor arbeider vi hele tiden med å gjøre Norges beste frokost enda bedre. I år har vi blant annet fått en helt ny vegansk frokostbuffet, en ny og utvidet vaffelstasjon og et enda bedre tilbud i vår barista bar. I tillegg fokuserer vi på lokale og kortreiste råvarer og utvikler våre egne produkter i samarbeid med lokale leverandører. Nylig lanserte vi blant annet et eget knekkebrød i samarbeid med Lykkemat i Selbu, som er laget på surdeig med norsk svedjerug og kjerner, sier Vassdal.

I tillegg til nye og spennende produkter på menyen, har også frokostsalen på Scandic Nidelven fått seg et løft. 

– I år har vi også fremhevet våre virkelige frokosthelter, alle våre fantastiske ansatte, med bilder og beskrivelser av dem som nå pryder frokostrestauranten vår. Dermed kan gjestene våre bli enda bedre kjent med menneskene bak Norges beste frokost, avslutter Vassdal. 

Om Twinings Best Breakfast

Twinings Best Breakfast regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost. Konkurransen arrangeres årlig av Haugen-Gruppen, som vurderer frokoster ved mer enn 400 hoteller over hele landet. Deretter kåres én vinner i hvert fylke, før man kårer vinneren av Norges beste frokost i oktober.

Kriteriene hotellfrokostene vurderes ut ifra er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. I år arrangeres Twinings Best Breakfast for 15. året på rad.

Vi gratulerer følgende medaljører:

1. plass: Scandic Nidelven
2. plass: Britannia Hotel
3. plass: Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Fylkesvinnere: 

 • Buskerud: Scandic Ambassadeur Drammen
 • Hedmark: Scandic Elgstua
 • Hordaland: Scandic Byparken
 • Møre og Romsdal: Scandic Seilet
 • Nord-Trøndelag: Scandic Hell
 • Oppland: Scandic Valdres
 • Rogaland: Scandic Maritim Hotel Haugesund
 • Sogn og Fjordane: Scandic Sunnfjord
 • Sør-Trøndelag: Scandic Nidelven
 • Vestfold: Scandic Park Sandefjord
 • Østfold: Refsnes Gods
 • Akershus: Thon Hotel Oslofjord
 • Aust-Agder: Thon Hotel Arendal
 • Finnmark: Thon Kirkenes
 • Nordland: Thon Hotel Lofoten
ANNONSE