Landskonferansen for restaurant- og matfag

+
Illustrasjonsfoto. Fra rekrutteringsprosjektet Ung restaurant i Trondheim i 2018. Foto: Dean Sheridan / Oi! Trøndersk mat og drikke

Konferansen blir arrangert 23. og 24. september på Vulkan Arena i Oslo. Hovedtema er rekruttering til restaurant- og matfag, samt utdanning og kompetanse for fremtiden.

Er du opptatt av rekruttering til restaurant- og matfag? Er du opptatt av rett utdanning og riktig kompetanse for fremtiden? Er du opptatt av å selv kunne gjøre en innsats for å sikre langsiktig rekruttering til restaurant- og matfag?

Representanter for store deler av bransjen som ansetter arbeidstakere med fag- eller svennebrev fra restaurant- og matfag, inviterer til konferanse som setter søkelyset på disse temaene. 

Spennende program

Programmet byr på en rekke interessante foredrag. Noen smakebiter: Derfor trenger Norge matfagene, Endringer og nyheter i utdanningen til det beste?, Kultur for rekruttering, Når matindustri blir suksesshistorie, Den nye hverdagen – slik blir den nye RM-utdanningen, Trendrapport fra restaurantbransjen, Slik gjør du matfaget mer attraktivt, Matsvinn og matvett i restaurantbransjen, Klimanøytral matproduksjon – er det mulig?, Derfor digger jeg yrkesfag, Service i et helt liv. 

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad holder åpningsinnlegget.

Les mer og melde deg på her.

Målgruppen

  • Bedriftsrepresentanteropplæringskontorer
  • Restaurant- og matfaglærere
  • Prøvenemndsmedlemmer
  • Laugsmedlemmer fra relevante laug

Arrangørene

  • Sjømat Norge v/Øyvind Haram
  • NHO Reiseliv v/Merete Habberstad 
  • NHO Mat og Drikke v/Espen Lynghaug
  • Norske Kokkers Landsforening v/Petter Markussen
  • Baker- og konditorbransjens landsforening v/Gunnar Bakke
  • Foreningen for opplæringskontorene i restaurant og matfag v/Terje Tidemann
ANNONSE