Landskonferansen for restaurant- og matfag
Konferansen blir arrangert 23. og 24. september på Vulkan Arena i Oslo. Hovedtema er rekruttering til restaurant- og matfag, samt utdanning og kompetanse for fremtiden.
Er du opptatt av rekruttering til restaurant- og matfag? Er du opptatt av rett utdanning og riktig kompetanse for fremtiden? Er du opptatt av å selv kunne gjøre en innsats for å sikre langsiktig rekruttering til restaurant- og matfag?
Representanter for store deler av bransjen som ansetter arbeidstakere med fag- eller svennebrev fra restaurant- og matfag, inviterer til konferanse som setter søkelyset på disse temaene.
Spennende program
Programmet byr på en rekke interessante foredrag. Noen smakebiter: Derfor trenger Norge matfagene, Endringer og nyheter i utdanningen til det beste?, Kultur for rekruttering, Når matindustri blir suksesshistorie, Den nye hverdagen – slik blir den nye RM-utdanningen, Trendrapport fra restaurantbransjen, Slik gjør du matfaget mer attraktivt, Matsvinn og matvett i restaurantbransjen, Klimanøytral matproduksjon – er det mulig?, Derfor digger jeg yrkesfag, Service i et helt liv.
Landbruks- og matminister Olaug Bollestad holder åpningsinnlegget.
Målgruppen
- Bedriftsrepresentanteropplæringskontorer
- Restaurant- og matfaglærere
- Prøvenemndsmedlemmer
- Laugsmedlemmer fra relevante laug
Arrangørene
- Sjømat Norge v/Øyvind Haram
- NHO Reiseliv v/Merete Habberstad
- NHO Mat og Drikke v/Espen Lynghaug
- Norske Kokkers Landsforening v/Petter Markussen
- Baker- og konditorbransjens landsforening v/Gunnar Bakke
- Foreningen for opplæringskontorene i restaurant og matfag v/Terje Tidemann