Henriette Gissum Årets markedskonsulent i ASKO Servering

+
Årets vinner Henriette Gissum flankert av salgssjef Kristian H. Kjærnes t.v. og salgsdirektør Karl Wethal.

Henriette Linnèa Krokå Gissum fra ASKO Øst ble hedret som Årets markedskonsulent 2019 i ASKO Servering på selskapets nasjonale salgsmøte.

Henriette skaper resultater for sine kunder, bruker tiden på en god måte og finner frem til løsninger og systemer som passer den enkelte kunde. Hun får gode tilbakemeldinger, er imøtekommende og positiv. Kundene opplever henne som en kompetent rådgiver med mye kunnskap, og hun har god innsikt i de utfordringene man møter på et kjøkken – noe som er svært nyttig i det daglige arbeidet som markedskonsulent.

Det er ASKO-selskapene som nominerer kandidatene til denne utmerkelsen, og en jury bestående av ASKO Serverings ledergruppe gjør det endelige valget. Kriteriene for å vinne er i hovedsak evnen til målstyrt arbeid, resultater på volum og kundelønnsomhet, innsalg av nye varegrupper, kundetilfredshet og økt leveringsandel.

 

ANNONSE