Nytt nummer av SMAKmagasinet er snart ute

Mens du venter på det nye nummeret, kan du lese lederen til markedsdirektør Stig W. Jørgensen.

I SMAKmagsinet 2_2019 kan du blant annet lese om Meyers; en ny nabolagsbar på Grünerløkka, den nye mathallen Oslo Street Food, Jeløy Radio; radiostasjonen som i dag er kult funkishotell, alkoholfritt øl og andre bartrender, NM i kaffe, den ideelle virksomheten Vaffelgutta, det historietunge hotellet Kleivstua på Krokskogen, den nett- og mobilbaserte tjenesten Payrest, den nye vin-leverandøren Oslo Wine Agency og ASKOs vårmesse i Fredrikstad.

Er du ikke abonnent av SMAKmagasinet, men ønsker å bli det? Registrer deg her.

Det gode mangfoldet

ASKO ØST gjennomførte nylig en vellykket lokalmesse i Fredrikstad. Tilbakemeldingene fra de besøkende er svært positive. Det er utbytterikt og nyttig å treffe et stort antall leverandører på samme sted. Nye produkter og konsepter lanseres i høyt tempo, og det er nødvendig for alle å følge med på trender og nyheter om man ønsker å hevde seg i konkurransen.

For ASKO Servering er det et mål å tilby en bredde som gir våre kunder muligheten til å lage spennende og selgende menyer. Det innebærer også at vi gir mindre, lokale leverandører anledning til å presentere sine produkter for serveringsmarkedet – slik det ble gjort på messen i Fredrikstad. Kvalitet er selvfølgelig en viktig del av dette bildet. Det er Tind-produktene et godt eksempel på. Du kan lese nærmere om dette i bladet.

Et fristende mangfold er også noe du finner på Oslo Street food i Torggata. Vi har besøkt denne spennende nyskapningen, som har hatt et fantastisk bra besøk siden åpningen. Her kan du velge mellom mange kulinariske spesialiteter. Vil du bare ha noe i glasset, kan du besøke en av de fire barene på stedet. Les mer om det i bladet.

Når det er sagt, vil jeg presisere at det ikke bare er alkoholholdige drikker som er i vinden for tiden. Vi ser en tydelig tendens til at mange ønsker alkoholfrie alternativer. Det reflekteres også i ASKOs sortiment. Her finner du mye spennende å velge mellom, bl.a. når det gjelder fruktdrikker og alkoholfritt øl. Det siste kan du forøvrig lese mer om i bladet. Kanskje kan det inspirere til å sette enda flere alkoholfrie alternativer på menyen?

Ha en fin forsommer!

ANNONSE