Hopp til hovedinnhold
logo
logo
  • Alle artikler
    • Fag og rekruttering
    • Mat og drikke
    • Servering
    • Smakfullt
    • Trender i tiden
  • Produktnytt
  • Bransjekalender
  • Om SMAKmagasinet
    • Din annonse på smakmagasinet.no
    • Kontakt oss
    • Nyhetsbrev
    • Tips oss
  • Fag og rekruttering
  • Mat og drikke
  • Servering
  • Smakfullt
  • Trender i tiden
Trender i tiden
17. nov 2025

Skitten brus i verdensklasse

Trender i tiden
10. nov 2025

Øl i ny drakt

Trender i tiden
05. nov 2025

Oatly Oat Drink Matcha over ASKO

Trender i tiden
04. nov 2025

Tid for grøt på menyen

Trender i tiden
03. nov 2025

Tre typer kantinegjester – slik spiser vi mer grønt på jobb

Trender i tiden
30. okt 2025

Gi gjestene det de googler – slik bruker du høstens trender i menyen

Trender i tiden
27. okt 2025

Grøntforbruket i 2025: Stabilt, men fortsatt for lavt

Trender i tiden
16. okt 2025

Ny nasjonal strategi for økologisk jordbruk

Trender i tiden
15. okt 2025

Småretter er høstens store menytrend

Trender i tiden
13. okt 2025

Riesling reloaded: Tyskland viser vei innen alkoholfri vin

Trender i tiden
09. okt 2025

Trender for mat og drikke: Fra zebrastriping til Ozempic-meny

Mest leste artikler

15. okt 2025

Småretter er høstens store menytrend

17. nov 2025

Skitten brus i verdensklasse

27. mai 2025

En ny råvare fra havet – med potensial til å kutte CO₂ i stor skala

30. jul 2025

Er dette verdens sunneste grønnsak?

Trender i tiden
07. okt 2025

Planteproteiner for et selvforsynt Norge

Trender i tiden
15. sep 2025

Dette er høstens smaker

Trender i tiden
11. sep 2025

Fra kefir til kombucha: Den nye bølgen av funksjonelle drikker

Trender i tiden
10. sep 2025

Matcha utfordrer kaffens dominans – og åpner nye muligheter for menyutvikling og mersalg

Trender i tiden
03. sep 2025

Mørkets muligheter – natturisme som ny vekstimpuls

Trender i tiden
25. aug 2025

«Kidult»: Den nye trenden i serveringsbransjen

Trender i tiden
08. aug 2025

Bransjefredag: Astrid Møllenhus om norsk sider og isvin

Ansvarlig redaktør: Nina Borgen

Fagredaktør: Thomas Xavier Floyd

Foto i header: Colourbox.com

  • Abonner
  • Annonser
  • Kontakt oss
  • Tips oss
Footer ASKO Logo
Kit logo

SMAKmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra SMAK for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© SMAKmagasinet | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.