Hopp til hovedinnhold
logo
logo
  • Alle artikler
    • Fag og rekruttering
    • Mat og drikke
    • Servering
    • Smakfullt
    • Trender i tiden
  • Produktnytt
  • Bransjekalender
  • Om SMAKmagasinet
    • Din annonse på smakmagasinet.no
    • Kontakt oss
    • Nyhetsbrev
    • Tips oss
  • Fag og rekruttering
  • Mat og drikke
  • Servering
  • Smakfullt
  • Trender i tiden
Trender i tiden
30. okt 2025

Gi gjestene det de googler – slik bruker du høstens trender i menyen

Trender i tiden
27. okt 2025

Grøntforbruket i 2025: Stabilt, men fortsatt for lavt

Trender i tiden
16. okt 2025

Ny nasjonal strategi for økologisk jordbruk

Trender i tiden
15. okt 2025

Småretter er høstens store menytrend

Trender i tiden
13. okt 2025

Riesling reloaded: Tyskland viser vei innen alkoholfri vin

Trender i tiden
09. okt 2025

Trender for mat og drikke: Fra zebrastriping til Ozempic-meny

Trender i tiden
07. okt 2025

Planteproteiner for et selvforsynt Norge

Trender i tiden
15. sep 2025

Dette er høstens smaker

Trender i tiden
11. sep 2025

Fra kefir til kombucha: Den nye bølgen av funksjonelle drikker

Trender i tiden
10. sep 2025

Matcha utfordrer kaffens dominans – og åpner nye muligheter for menyutvikling og mersalg

Trender i tiden
03. sep 2025

Mørkets muligheter – natturisme som ny vekstimpuls

Mest leste artikler

15. okt 2025

Småretter er høstens store menytrend

16. okt 2025

Ny nasjonal strategi for økologisk jordbruk

Trender i tiden
25. aug 2025

«Kidult»: Den nye trenden i serveringsbransjen

Trender i tiden
08. aug 2025

Bransjefredag: Astrid Møllenhus om norsk sider og isvin

Trender i tiden
01. aug 2025

Bransjefredag: Hanne Rutgerson Stensholt om sørlandssuksess og de gode øyeblikkene

Trender i tiden
31. jul 2025

I morgen feires Den internasjonale øldagen – en global skål for bryggerne

Trender i tiden
30. jul 2025

Er dette verdens sunneste grønnsak?

Trender i tiden
25. jul 2025

Bransjefredag: Signe Rødjajn Jensen om smørrebrød og norske bobler

Trender i tiden
22. jul 2025

– Vi driver verdens reneste spisested

Ansvarlig redaktør: Nina Borgen

Fagredaktør: Thomas Xavier Floyd

Foto i header: Colourbox.com

  • Abonner
  • Annonser
  • Kontakt oss
  • Tips oss
Footer ASKO Logo
Kit logo

SMAKmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra SMAK for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© SMAKmagasinet | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.