Disse lærlingene reiser til Kokke-VM!

ASKO Servering har i flere år hatt gleden av å invitere med seg lærlinger til Kokke-OL og Kokke-VM. I slutten av november reiser de igjen til Culinary World Cup i Luxembourg for å heie frem De Norske Kokkelandslagene!

Med på turen skal ASKO ha med lærlinger innen restaurant- og matfag som søker faglig påfyll og inspirasjon. ASKO Servering fikk mange gode søknader denne gangen, og det var en vanskelig jobb å velge ut de som skal være med.

Disse lærlingene blir med:

Maria Rønnevik, Fisketorget, Stavanger
Martin Vie, Pikant, Førde
Hanna Alvsåker, Bekkjarvik Gjestgiveri, Austevoll
Fredrik Totland, Britannia, Trondheim
Marga Doelman, Merci, Porsgrunn
Sebastian Gulbrandsen, Smakfulle rom, Sørum
Torje Torvik, Bro, Ålesund
Marthine Grydeland, Color Line
Jenny Johansen, Quality Hotel Tønsberg
Ingrid Aas, Britannia, Trondheim
Niaz Smestad, Happolati, Oslo
Simen Lund, To rom og kjøkken, Trondheim

ANNONSE