Electrolux Professional skal levere konkurransekjøkken til UMAMI ARENA

+
– For oss er det et privilegium å støtte konkurransene og sørge for at deltakerne får brukt sin kompetanse med profesjonelt utstyr og på like vilkår, sier salgssjef Knut Johannessen i Electrolux Professional.

UMAMI ARENA har valgt Electrolux Professional som kjøkkenpartner for 2023. De skal levere utstyr til seks kjøkken, hvor det skal arrangeres en rekke spennende nasjonale og internasjonale mesterskap.

Det er tredje gang på rad Electrolux Professional blir valgt som leverandør til Mesterkjøkkenet. Knut Johannessen, som er salgssjef i Electrolux Professional, er glad for å få levere også denne gangen.
– Vi liker å leke med de beste kokkene! For oss er det et privilegium å støtte konkurransene og sørge for at deltakerne får brukt sin kompetanse med profesjonelt utstyr og på like vilkår, sier Johannessen.

Han forteller videre at UMAMI er en viktig arena for Electrolux Professional.
– For oss handler dette også om å posisjonere selskapet som en god samarbeidspartner for utvikling i bransjen. Vi var veldig fornøyde med SMAK i 2020, så vi ser veldig fram til UMAMI ARENA i 2023. Det blir nok den første store arenaen med hele bransjen samlet etter pandemien, sier Johannessen.

ANNONSE