Alkoholfrie dager hos À L'aise på Colosseum

+
Illustrasjonsfoto

Skjenkestoppen i Oslo preger restaurantene enormt. Mange har stengt dørene, ettersom det ikke er økonomisk forsvarlig for dem å holde åpent. Noen få restauranter tar imidlertid utfordringen på strak arm. À L’aise på Colosseum er en av disse restaurantene.

– Vi holder åpent blant annet fordi vi har et stort ansvar overfor våre ansatte, forteller Mia Kondrup, daglig leder i À L’aise, til SMAKmagasinet. – Det hadde ikke vært rettferdig å permittere dem igjen.

Ekstra viktig med hygge
Gourmetrestauranten À L’aise føler også på et ansvar overfor gjestene sine.
– Vi mener at det er enda viktigere å kunne gå ut og spise i disse dager, og kunne hygge seg litt ekstra – selvfølgelig under trygge forhold. Vi har vært så heldige å være fullbooket det meste av tiden, så vi traff absolutt den riktige beslutningen med å holde åpent, forteller Kondrup. – Men vi gleder oss selvfølgelig til å kunne servere alkohol igjen!

À L’aise tilbyr vanligvis en sjampanjetralle, og den har de fortsatt, bare med et litt annet utvalg av drikke.
– Vi har fortsatt sjampanjetrallen vår, men selvfølgelig uten alkoholholdig drikke. Vi har blant annet alkoholfri gin og tonic, og noen spennende musserende drikker, sier Kondrup. – I tillegg tilbyr vi et spennende utvalg av juice, alkoholfri øl, «sparkling tea» og alle mulige forskjellige alkoholfrie drikker. Vi har brukt lang tid på å teste smakene, for å sørge for at de passer til maten vi serverer.

À L’aise holder åpent helt som vanlig, med unntak av at de ikke serverer alkohol.

ANNONSE