Bli med på ASKO-messe i Fredrikstad!

Nå er det snart klart for ASKO Serverings vårmesse i Fredrikstad. Onsdag 20. mars kan du møte noen av markedets toneangivende leverandører innenfor de fleste kategorier, og du kan også kombinere dette med spennende kurs som arrangeres samme sted.

– Vi hadde stor suksess med vår lokalmesse i Langesund. Både kunder og leverandører var meget godt fornøyde med denne messen, og det har inspirert oss til å lage et tilsvarende opplegg i Fredrikstad, forteller salgsleder Geir Brettengen i ASKO ØST.

Innholdsrikt

– Et sted mellom 85 og 90 utstillere vil være med på messen, og her finner du alt fra store, nasjonale selskaper til mindre lokalmatprodusenter. Det gir etter min mening en veldig fin bredde, noe jeg tror mange kunder kan ha god nytte av.

– Vi vil for øvrig også satse enda mer på å presentere noe av utvalget vårt innenfor alkoholholdige drikker, og det vil bli en egen avdeling for vin, brennevin og øl beregnet på de kundene som har skjenkebevilling, sier Brettengen.

Kurstilbud

– Erfaringen fra Langesund viser at mange satte stor pris på å kombinere et messebesøk med inspirerende foredrag og kurs. Derfor tilbyr vi både baristakurs, ølkurs og økonomikurs. Mange vil nok også ha glede av å høre Christer Berens innlegg om vin. Vi har allerede fått meget god respons på dette, så det kan lønne seg å melde seg på allerede nå, opplyser Brettengen.

– Ta kontakt med din ASKO-konsulent om du ønsker å melde deg på.

Messen arrangeres på Quality Hotel Fredrikstad, midt i Fredrikstad sentrum. Gateadressen er Nygata 2–6, og messen åpner 20. mars kl. 10. Dørene stenges kl. 16.30. Om kvelden vil det bli arrangert en egen messebankett.

ANNONSE