Restaurantfestivalen: – Fantastisk mat til en veldig god pris

+
Bak arrangementet står Bookatable by Michelin, Europas største nettsted for restaurantbookinger.

For femte år på rad blir «Restaurantfestivalen» arrangert i Oslo, fra 5. til 24. februar. Her får matinteresserte gjester anledning til å nyte gourmetmat fra flere av byens beste restauranter.

Gjestene får anledning til å bestille en to-retters meny uten at det koster skjorta. De gode tilbudene frister serveringsgjester ut i en ellers rolig sesong, så festivalen er til glede for både gjester og restauranter.

– Fantastisk mat til en veldig god pris

Restaurantene som deltar på festivalen, har utformet et spesialtilbud: 2 retter for 250 kr eller 350 kr. 

– Restaurantene velger selv hva de vil sette på festivalmenyen. Enkelte tilbyr flere forskjellige retter som gjestene kan velge fra, mens andre har en ferdig bestemt to-retters meny eller tapasservering. Det er nettopp det som er så flott med festivalen – det finnes noe for alle, fortalte Alexander Westrup til SMAKmagasinet i anledning fjorårets festival. 

– Restaurantfestivalen gir alle matelskere mulighet til å prøve forskjellig mat fra ulike restauranter, finne inspirasjon og kanskje til og med få en ny favoritt. Her kan man samle venner og familie, og spise fantastisk mat til en veldig god pris, sier Åsa Murphy, Managing Director på Bookatable.

Bookatable by Michelin

Bak arrangementet står Bookatable by Michelin, Europas største nettsted for restaurantbookinger. Hovedkontoret ligger i London, med lokale kontorer i Stockholm og Oslo.

Se alle restauranter som skal delta på Restaurantfestivalen og book bord.

Flere byer tilbyr gode tilbud i februar

I Kristiansand arrangeres «Spis-ute-uka» (tidligere kjent som "Spis forn100) i perioden 4. til 10. februar. Her serverer byens spistesteder en måltidsopplevelse til kun kr 100,-, 125,- eller 150,-. 

Spisestedene i Kristiansand er blitt mange, kvaliteten er høy og mangfoldet er bredt. «Spis-ute-uka» har blitt en av Sørlandets største matfestivaler. ASKO Servering er samarbeidspartner.

ANNONSE