Utbytterik messe i Langesund

+
Marit Bjørgen sammen med arrangørgjengen fra ASKO ØST.

ASKO ØST arrangerte høstmesse i Langesund. Messen samlet 84 utstillere og trakk svært mange besøkende.

I tillegg til å få presentert et bredt og variert spekter av produkter innenfor alle kategorier, var det lagt opp til et innholdsrikt faglig program.

Se flere bilder fra messen nederst i artikkelen. 

Kurs og Marit Bjørgen-foredrag

Under messen ble det arrangert 11 ulike kurs innenfor bl.a. borddekking, vinlære og økonomi.

Faglig påfyll sørget også Marit Bjørgen for, gjennom sitt innlegg om teambygging og samarbeid. Arrangøren hadde med andre ord lagt opp til et meget innholdsrikt og variert opplegg, som fikk veldig gode tilbakemeldinger både fra besøkende og utstillere.

Gode tilbakemeldinger gir mersmak

– Det er veldig hyggelig og inspirerende med så gode tilbakemeldinger, sier Jan Petter Skarpeid og Vidar Aasheim, som sammen med Henriette Gissum var hovedansvarlige for messen.

– Vi ønsker derfor å gjennomføre et tilsvarende opplegg neste år, og vurderer også om det vil være fornuftig å lage en tilsvarende lokalmesse i Østfold.

 Bilder fra messen

– Feldt's er en spennende leverandør med svært mange gode produktalternativer innenfor sjømat. Hos oss finner du kvalitetsprodukter som passer til mange typer serveringssteder, sier KAM Morten Nilsen og Marit Hasselgård.

Orkla og Stabburet tilbyr en omfattende pizza-pakke.

– Gode, rene og sunne produkter er alltid populære, forteller Mai-Britt Kopperud t.v. og Marianne Sverdrup fra Smaken av Grimstad AS.

– Bache Gabrielsen har mange spennende nyheter å by på. Vi har bl.a. en cognac modnet på amerikansk eik, forteller Jan Erik Hofsli.

Alexander H. Haaskjold og Tonje Håtun fra Idun opplevde stor interesse for mange av produktene sine. – Vi får bl.a. veldig gode tilbakemelding på vår focaccia. Den smaker veldig godt og er svært anvendelig. Salget har da også hatt en solid økning det siste året, forteller de to.

Marit Bjørgen lot seg friste til å smake på Evergood Dark Roast hos Hilde Bjørndalen Sørum og Erik Kirkeberg.

– Nøisom har selvfølgelig mange spennende øl-varianter å by på, men nå kan vi snart også tilby en stor nyhet på kaffefronten, sier Per Arne Hovland.

– Vi merker stor interesse for Tulips røde pølser – laget på norsk resept – forteller Egil Langemyr t.v. og Freddy Aga.

– Råstad Kombucha er et forfriskende alternativ til bl.a. brus. Vi opplever en sterkt økende interesse for våre fermenterte drikker, forteller Heidi Råstad.

Christiania Gourmet og Marita Opheim ble overrakt prisen for beste stand.

– Mange serveringsbedrifter er opptatt av å velge bærekraftige rengjøringsløsninger, forteller distriktssjef Kristian Melteig Hansen i Ecolab.

ANNONSE