– Riktig produkt til riktig sted

– Kontinuerlig tilstedeværelse og solid, langsiktig eierskap gjør Electrolux til en trygg samarbeidspartner, sier Knut. R. Johannessen, salgssjef for storkjøkkenprodukter hos Electrolux Professional AS.

Neste år fyller Electrolux 100 år. 

Viktige kunder

Høsten 2017 valgte Helseforetakenes Innkjøpsservice AS (HINAS) Electrolux Professional som en av hovedleverandørene til sin toårige rammeavtale. KIT-akademiet i Oslo, som har utviklet seg til å bli en viktig kompetansearena for bransjen, gikk også for løsninger fra Electrolux. Det samme gjorde Kulinarisk Akademi i Oslo, og ASKO ØST på Vestby, da nytt testkjøkken skulle utvikles.

Stort produktspekter

Electrolux Professionals storkjøkkenløsninger kjennetegnes av et bredt produktspekter og spennende løsninger, både innen stek og kok, kjøl og frys, buffet og servering, og oppvask. Produktene i Air-O-systemet gjør det mulig å samle matlaging, kjøling og gjenoppvarming i ett helhetlig system av ovner, blåsekjølere og frysere. Koke- og stekelinjene kan også skreddersys til ulike behov.

– Nylig leverte vi en 13 meter lang stekelinje til en restaurant på Sørenga, i samarbeid med vår samarbeidspartner Storkjøkkensenteret AS, opplyser Knut Johannessen til SMAKmagasinet.

Grønn tankegang

Bærekraft på kjøkkenet handler om mer enn å kutte matsvinn. Det handler også om energiøkonomisering. Det betyr igjen at utstyret som brukes, ikke skal bruke mer energi enn strengt nødvendig.

– Som produsent jobber vi hele tiden for å optimalisere utstyret vi lager opp mot lokal energitilgang. Og utstyret vi lager, produserer vi i økende grad ved hjelp av fornybar energi, forteller Johannessen.

Egen produksjon

– Electrolux er en av – etterhvert – få europeiske leverandører med egen produksjon. Med fabrikker i Italia, Sveits, Frankrike – så vel som i «moderlandet» Sverige – kan vi derfor tilby en totalitet, fra produksjon til ferdig prosjekt, opplæring og service, påpeker Johannessen.

– I proffmarkedet holder det ikke at produktene i seg selv holder høy kvalitet. Like viktig er opplæring og oppfølging. Våre kunder skal føle seg som del av en større helhet, og skal oppleve oss som løsningsorienterte og handlekraftige.

Electrolux er med andre ord en veteran i markedet her til lands, og var sågar en av grunnleggerne av den norske bransjeforeningen for storkjøkkenleverandører.

– Det at vi fyller 100 år til neste år, viser en fantastisk «stayerevne» og vilje til satsing, avslutter Knut. R. Johannessen.

Salgssjef Knut R. Johannessen.

ANNONSE