Hvilke utfordringer står serveringsbransjen i Oslo overfor?

+
De over 1600 serveringsstedene i Oslo bidrar positivt i både økonomi, kultur og byliv.

Serveringsgruppen i Oslo Handelsstands Forening (OHF) gjennomfører for tiden en bred næringspolitisk undersøkelse. Hensikten er å få frem prioriteringer av utfordringer i Oslo, slik at de kan jobbe mest mulig konstruktivt med bransjens reelle behov.

OHF ønsker å bidra til en seriøs, lønnsom og konkurransekraftig serveringsbransje i hovedstaden. 

Oppfordrer til å svare

OHFs siste Oslo-undersøkelse viste at de over 1600 serveringsstedene bidrar positivt i både økonomi, kultur og byliv. Bransjen i Oslo sysselsetter ca. 25 000 personer hvert år, og hadde i 2017 en vekst på mer enn 8 prosent. 

Du trenger ikke være medlem av OHF for å svare på undersøkelsen, så lenge du driver et serveringssted i Oslo, ønsker foreningen å høre dine innspill. 

Her finner du undersøkelsen.

Oslo Handelsstands Forening

OHF arbeider for lønnsom, trygg og dyktig handel, service og servering i Osloregionen. 

OHF Serveringsgruppen er en relativt ny gruppe for serveringsbedriftene, og er ment som en arena der aktørene kan diskutere aktuelle temaer. 

Oppdraget til Serveringsgruppen er å guide OHF i arbeidet med serveringspolitikk, og skape møteplasser for bransjen. Serveringsgruppen skal jobbe opp mot både myndigheter og bransjen i å utvikle gode rammevilkår for lønnsomme, seriøse og fremoverlente serveringssteder. 

ANNONSE