Ny utgave på vei!

Årets fjerde utgave av SMAKmagasinet er på vei til alle våre abonnenter i disse dager. Her kan du lese lederen til Stig W. Jørgensen, der han kommer med en viktig melding. De nye personvernreglene innebærer nemlig at alle våre eksisterende abonnenter må registrere sitt abonnent på nytt, dersom de ønsker å få tilsendt SMAKmagasinet også i fremtiden.

Viktig melding!

Vi har som sedvanlig mye spennende å by på i SMAKmagasinet, men før jeg presenterer noe av dette, vil jeg oppfordre deg til å lese saken på siste side. Der finner du en oppskrift på hva du må gjøre for å fortsette abonnementet ditt. De nye GDPR-reglene har bestemmelser om aktivt samtykke fra abonnenter, og det er derfor nødvendig at du gir din bekreftelse på linken det refereres til på siste side!

Her kan du registrere deg, enten du er ny eller eksisterende abonnent.

Når du har gjort det, kan jeg anbefale artikkelen om trender som ble omtalt på Culinary Congress. Det var også interessant å lese om kvinnenes øl-meny. Mange serveringssteder opplever økende interesse for øl generelt, og ikke minst kombinasjonen mat og øl. Men mange opplever nok at kvinner har andre preferanser på dette enn det menn har. Det kommer kanskje av at øl-menyen først og fremst er tilpasset et mannlig publikum? Les vår artikkel om kvinner og øl, så får du kanskje noen tips til en øl-meny som frister enda flere av dine gjester.

SMAKmagasinet har vært en tur i Sverige denne sommeren og besøkt Blaxsta vingård. Her dyrker vinbonde og kokk Göran Amnegård eksklusive viner med et distinkt, nordisk smaksbilde. Blaxsta er den første kommersielle svenske vingården som kun baserer seg på druer dyrket i Sverige. Vi har også besøkt Huseby Gård i Lier for å høre mer om hvordan en grønnsaksprodusent jobber med bærekraft, miljø, klima og ny og spennende vegetarmat.

God lesning!

ANNONSE