Vil du bli norgesmester i sunn fastfood 2018?

«Mat i farta» er stort sett impulskjøp. I sommerperioden er folk mye på farten, og de ønsker seg mat som er både sunn og smakfull. Opplysningskontoret for frukt og grønt arrangerer NM i sunn fastfood for å inspirere bransjen til å gjøre Norge litt sunnere. Meld deg på konkurransen, og vis at du er stolt av å servere dine kunder gode og sunne alternativer!

NM i sunn fastfood blir arrangert for femte gang i år. Alle som serverer raske måltidsløsninger er invitert til å delta. Kampanjeperioden er 18. juni – 20. august. Siste frist for påmelding er 25. juni.

Minst 100 gram frukt/bær/grønnsaker

Alle produkter og retter med minimum 100 gram frukt, bær eller grønnsaker er kvalifisert for konkurransen. Måltidet eller produktet bør ellers være i tråd med Helsedirektoratets øvrige kostråd, og gjerne med innslag av matvarene vi bør spise mer av – som fisk og grove kornprodukter. I august må alle deltakerne sende inn et kort referat av kampanjeperioden, gjerne med bilder av hvordan produktet har blitt markedsført, samt kort om salgstall.

Juryen vil i sin bedømmelse se på produktet/retten, markedsføring, konsept og salg. 

Fantastisk oppslutning

I etterkant av fjorårets konkurranse sa prosjektleder Toril Gulbrandsen følgende:

– Oppslutningen rundt årets NM i sunn fastfood har vært fantastisk, med hele 90 påmeldte deltakere. Dette er ny rekord, og vitner om engasjerte drivere rundt om i hele landet.

Kanskje blir det enda flere påmeldte i år?

Mer informasjon og påmelding finner du her: frukt.no/sunnfastfood

Vinneren av NM i sunn fastfood 2017 ble Cirkle K Økern, som ble belønnet for sin satsing på friske og sunne salater.

ANNONSE