Ny utgave av SMAKmagasinet

Alle våre abonnenter vil om få dager finne årets tredje utgave av SMAKmagasinet i postkassen. Sommersesongen er allerede i gang, og i det nye nummeret vil du finne gode tips til hva som egner seg på menyen i den travle sommersesongen; både når det gjelder mat og drikke.

En strålende forsmak

Et fantastisk mai-vær over store deler av landet, har gitt serveringsnæringen en strålende forsmak på sommersesongen som venter. Fint vær betyr for mange godt belegg og høy omsetning.

Det er selvfølgelig positivt! Samtidig krever høyt belegg og forventningsfulle gjester menyer som er tilpasset et høyt tempo på kjøkkenet. Derfor satser mange serveringssteder på egne sommermenyer – både for mat og drikke.

Grillmat er ofte et godt alternativ i den sammenheng, og det finnes utrolig mye spennende innenfor denne kategorien. ASKO Servering har naturligvis et særdeles bredt utvalg innenfor dette, og på neste side finner du presentert et lite utvalg av de Nortura-variantene vi har i sortimentet. Sammen med god sommermat hører godt drikke, og du finner også flere spennende vinanbefalinger til grillmaten som presenteres i denne utgaven.

Ønsker du heller å satse på en ølmeny, så finner du flere spennende alternativer i artikkelen «Svinaktig godt øl ved grillen».

Samtidig må vi ikke glemme at de kjøttfrie alternativene får en stadig viktigere plass på menyen.

– Nå finnes det så mange muligheter på vegetarfronten at kjøttfri mat bør bli den nye normalen, sier Hege Sørlie og Øyvind Sitter om ISS’ satsing på Telenor på Fornebu.

SMAKmagasinet tok en prat med de to på personalrestauranten Fresh 4 You; ett av tre kantinekonsepter som betjener de Telenoransatte på den tidligere hovedflyplassen. Les mer om dette i artikkelen «Bare god mat».

Det er med andre ord mye å velge mellom når sommermenyen skal komponeres. Akkurat dette er da også et viktig mål for oss! Vi ønsker å tilby en bredde som gjør det mulig å komponere et serveringsprodukt som passer det enkelte serveringssted. Det gir de beste forutsetningene for å lykkes i en hektisk sommersesong.

God sommer!

ANNONSE