Prisdryss på NKLs landsmøte

+
Årets Kjøkkensjef Gunnar Jensen sammen med Helge Johansen, President i Norges Kokkemesteres Landsforening.

Norges Kokkemesteres Landsforenings høyeste utmerkelse, André Enghs gullnål, ble tildelt Hans Dahl Ørstadvik.

Hans Dahl Ørstadvik har vært et trofast medlem i KM Rogaland siden 1992, og kjennes av de fleste som teknisk sjef for utallige Norgescuper, NM Gladmat og WACS for å nevne noe. Han er også med i teamet som sørger for at alt er lagt til rette for våre landslag når de er ute i verden og konkurrerer.

Årets Kjøkkensjef 2017

På landsmøtet ble også Årets Kjøkkensjef kåret. Dette er en pris som gis av Norges Kokkemesteres Landsforening etter innstillinger fra laugene, og består av pokal samt et stipend på 30 000 kroner. Stipendet er tenkt brukt til praktiske matfaglige studier.

Årets Kjøkkensjef 2017 ble Gunnar Jensen, kjøkkensjef på Mathallen i Tromsø. Juryens begrunnelse er som følger.

Han har gjennom flere år utmerket seg når det gjelder bruk av lokale råvarer, og er svært nytenkende på dette feltet.

Han gir stort handlingsrom til sine kokker og lærlinger, og er opptatt av at de skal ha en mulighet til å delta i konkurranser. Han har også sitt eget program på Matkanalen hvor han aktivt deler sin kunnskap. 

Han er også styreleder i Opplæringskontoret for hotell, restaurant og reiseliv i Troms.

Les mer om NKLs landsmøte i SMAKmagasinet nummer 1 - 2018. 

ANNONSE