Nye muligheter i 2018! Les mer i SMAKmagasinet

Årets første utgave av SMAKmagasinet er på vei til alle abonnenter. Her kan du lese Stig W. Jørgensens lederartikkel, som gir et innblikk i hva du finner av lesestoff i magasinet.

Nye muligheter!

Vi er godt i gang med 2018, og forhåpentligvis vil det bli et fremgangsrikt år med nye muligheter for alle i serveringsbransjen.

ASKO Servering har mange spennende prosjekter på gang de kommende månedene. Bl.a. har vi nettopp startet utrulleringen av en ny netthandelsløsning som er enkel og praktisk å bruke, og som har nye funksjoner jeg er sikker på at mange vil ha nytte av. I denne finner du for eksempel en menyplanlegger hvor du kan legge inn oppskriftene dine. Her finner du også inspirasjonssider og ideer til nye og fristende menyalternativer. 

I denne utgaven har vi også med et intervju med Steve Hindy, som har hatt en meget stor innflytelse på utviklingen innenfor håndverksøl og mikrobryggerier – både i USA og Europa. Det er sterk interesse for å kombinere mat og øl, og utviklingen av nye sorter og typer gir mange muligheter. Derfor er det viktig for ASKO Servering å tilby en betydelig bredde innenfor denne kategorien.

Det gjelder naturligvis også innenfor andre kategorier. Eksempelvis er det lagt inn flere hundre nye produkter i netthandelen nå i februar. Kanskje er noen av disse spesielt egnet for deg og din virksomhet? 

Hvilke produkter eller konsepter som blir en suksess, er det selvfølgelig ikke lett å spå. Men det som er sikkert, er at nye trender og ideer vil påvirke markedet. Vi har sett litt på noen av de toneangivende trendanalysene ved inngangen til 2018. Kanskje kan noe av det du finner der, være aktuelt for din meny om ikke altfor lenge...

God lesning!

ANNONSE