KIT-akademiet: Spennende og matnyttige kurs for deg!

+
Daglig leder av KIT-akademiet, Tore Trangmyr, sammen med Katarina Hamnes som holder kundebegeistringskurs på KIT.

KIT-akademiet presenterer nå en ny og spennende kurskatalog spekket med interessante og nyttige kurs. Den økende interessen for dette fagtilbudet har gjort det mulig å by på den bredeste og mest varierte kursmenyen til nå. Her finnes det noe for alle!

KIT-akademiets tette samarbeid med noen av bransjens dyktigste profiler, garanterer innsikt og inspirasjon som nettopp kan brukes til å utvikle nye løsninger for fremtiden.

Trender

De stadig raskere endringene vi opplever både på teknologisiden og når det gjelder råvareutnyttelse, er på en og samme tid både spennende og krevende. Det å ha et blikk for hvordan trendene påvirker forbrukervalg og preferanser, er helt nødvendig for å skape konsepter og løsninger som er levedyktige.

Økt lønnsomhet

Du kan ha stor nytte av å være med på et svinn- og økonomikurs som sikrer deg og din bedrift bedre råvareutnyttelse og høyere lønnsomhet. Eller kanskje du ønsker å lære mer om vin, øl, krydder eller baking? Muligens er du opptatt av å få vite mer om allergener eller ønsker å vite mer om hvordan du kan få enda mer fornøyde gjester? Da er KIT-akademiets kundebegeistringskurs midt i blinken!
Det er med andre ord veldig mye spennende å velge mellom, og ved siden av kursene på KIT-akademiet i Oslo, holdes det nå også kurs mange andre steder i landet.

Spesialtilbud

- To av kursene er nye av året, forteller daglig leder ved KIT-akademiet, Tore Trangmyr. - Det er krydderkurset og kurset om matintolleranse. På disse har vi et spesialtilbud. Alle som melder seg på innen 15. februar får 10 % rabatt på kursavgiften.

Den fullstendige kurskatalogen finner du her.

Oppdatert informasjon om tid og sted for kursene finner du i kurskalenderen på KIT-akademiets nettsider. 

Kursene finner du også i Smakmagasinets egen bransjekalender.

 

ANNONSE