Kokkelandslagene med ny samarbeidspartner

+
President i NKL Helge Johansen og UFS Country Manager Jonna Ragnhildstveit.

De norske kokkelandslagene og Norges Kokkemesteres Landsforening har inngått samarbeid med Unilever Food Solutions. Samarbeidsavtalen skal bidra til at de når felles målsetting om økt rekruttering til kokkefaget, og at bærekraft kommer høyere opp på agendaen i bransjen.

– Unilever Food Solutions er en spennende samarbeidspartner. De har allerede samarbeid med WACS og Nordic Chefs Association, samt med de nasjonale kokkelandslagene både i Sverige, Danmark og Finland. Således kan vi dra nordiske synergieffekter når det gjelder å øke rekrutteringen til bransjen, uttaler Helge Johansen, President i Norges Kokkemesteres Landsforening.

Gjennom samarbeidet tar de også sikte på å høyne engasjementet rundt bærekraft blant kokker, og øke forståelsen for hvordan man driver et bærekraftig og lønnsomt kjøkken, uten at det går på bekostning av kvaliteten på maten.

– Vi i Unilever Food Solutions er svært stolte over å få følge og støtte de norske kokkelandslagene fremover. Sammen med Norges beste kokker, NKL og de lokale kokkelaugene ønsker vi å bidra til å skape en attraktiv, men også bærekraftig, bransje for fremtidens kokker, sier Jonna Ragnhildstveit, Country Manager hos Unilever Food Solutions.

Unilever Food Solutions setter bærekraft i fokus for alt de gjør, og de har allerede utviklet flere bærekraftige verktøy, slik som klimasmart mat, CO2-kalkulator og en matsvinnapp. I tillegg produserer selskapet bærekraftige ingredienser.

ANNONSE