Norsk Restaurantskole offisielt åpnet

+
Norsk Restaurantskole offisielt åpnet. Fra venstre - Laila M. Berge, Daniel Skillinghaug, Mikkel Bergundshaugen, Aleksandra Kinga, Hege Arntzen, Jacob Kjos-Hanssen, Helene Baaserud.

Norsk Restaurantskole fikk godkjenning i juni 2015, og mandag 21. august 2017 åpnet de med sin første klasse. Skolen ble dermed den første i sitt slag innenfor restaurant- og matfag på landsbasis.

Det er Lærlingekompaniet med 142 medlemsbedrifter innen blant annet restaurant, hotell og konditori i Oslo og Akershus som står bak, men primus motor bak prosjektet, Laila M. Berge, presiserer at skolen har et tett og godt samarbeid med bransjen, og at mange sentrale bransjeaktører er inne som sponsorer, samarbeidspartnere og støttespillere.

I går var det offisiell åpning av skolen som er etablert i Schweigaardsgate i Oslo. Les mer om dette spennende utdanningstilbudet i SMAK-magasinet nr. 1 2018.

 

ANNONSE