Spennende nyheter i det forestående lanseringsvinduet

Det er alltid verd å se nærmere på nyhetene som blir tilgjengelige i forbindelse med de tre lanseringsvinduene vi har i året. Presentasjonen av nyhetene som er lagt inn hos ASKO Servering fra uke 38 er ikke noe unntak i så måte.

Som sedvanlig hadde Kategori Innkjøp plukket ut en del produkter fra de 178 matnyhetene som nå blir tilgjengelige. Disse ble presentert for en gruppe kunder for å få umiddelbare tilbakemeldinger – både på smak, konsistens og anvendelighet.

Stort non food-utvalg

I tillegg til dette, var det også anledning til å se nærmere på noen av de mer enn 150 non food-nyhetene som tilføres sortimentet. ASKO Servering har bygget opp et meget stort utvalg av denne varegruppen de siste årene, og om du ønsker gode løsninger på dette området – enten det gjelder bordmiljøprodukter, fast food-emballasje eller engangsbestikk – så finner du det du trenger i ASKO netthandel.

Uer og andre fiskenyheter

Men tilbake til maten! Av fiskenyheter finner du bl.a. en wasabi- og sesam-marinert laksefilet fra Brødrene Remø. Samme selskap lanserer også uer-porsjoner uten skinn som er et godt og spennende alternativ til andre og mer ordinære hvitfisktyper.

Skal du steke den, kan du benytte Olivero Smør- & Olivenolje fra Mills. Dette er en ny margarin med 20 % olivenolje og 20 % klaret smør som er god på smak og passer utmerket til både steking og baking.

Vegan og egnet tilbehør

Ellers er det verd å merke seg at vegan-trenden fortsatt er sterk. Bl.a. kommer Hoff med veganboller og Findus lanserer Veggie Balls.

Til dette kan man for eksempel servere curry-salat med søtpotet fra Unil – noe som gjerne kan kombineres med paprikarøre og spicy hummus – begge deler produsert av Slåtto. Til dette kan man selvfølgelig også servere Sweet potato criss cut, gjerne kombinert med pesto rosso eller pesto genovese. Disse tre produktene lanseres av Haugen-Gruppen.

Black garlic-kylling

God pesto kan selvfølgelig også kombineres med kylling, og flere kylling-varianter blir også tilgjengelig 18. september – bl.a. kyllinglår marinert med «black garlic». Produsent er Vestfold fugl som også kommer med varianten stekt og skivet kyllinglår med en smak av soltørket tomat. 

Dry aged

For øvrig må det nevnes at det også lanseres dry aged entrecote fra Unil. Dette er produsert av Hereford kjøttfe, og deretter modnet og tørket i 21 dager før det renskjæres, pakkes og fryses.

Dette er altså noen av nyhetene du nå har muligheten til å teste ut. Ønsker du å finne flere spennende nyheter, anbefales å ta en titt på det som er tilgjengelig i ASKO Netthandel.

ANNONSE