Norsk sølv i kokebøkenes VM!

+
Niels Christian Geelmuyden t.h. og René Zografos.

– En topplassering i en konkurranse der det deltar såpass mange bøker fra de fleste land i verden må jo sies å være en bragd, sier René Zografos, som tidligere har gått helt til topps med boken "Helt naturlig mat".

Sunnheten på bordet dro i land en gjev sølvmedalje under Gourmand World Cookbook Awards i Beijing. Dermed er boken til Niels Christian Geelmuyden og René Zografos kåret til verdens nest beste kokebok i kategorien helse og ernæring i 2016!

– En topplassering i en konkurranse der det deltar såpass mange bøker fra de fleste land i verden må jo sies å være en bragd. Jeg tror hovedgrunnene til at vi kom så høyt opp i denne kåringen skyldes at vi har fokusert på å lage enkle matretter med gode norske tilgjengelige råvarer, samt at boken inneholder en svært god og informativ tekst av min medforfatter Niels Christian, sier René Zografos.

Vi har tidligere anmeldt denne boken, og anbefaler den på det sterkeste for alle som har interesse av økologi og ulike råvarers opprinnelse og betydning rent ernæringsmessig.

ANNONSE